Tenyésztők, ti hogy oldjátok meg az első választás problémáját?
Ha szeretnél megtartani, akkor te vagy a főnök, te választasz (ha többet szeretnél megtartani, akkor ugyanígy).
Ha úgy gondolod, mégsem tartasz meg ebből az alomból bármi oknál fogva, én az alapján választanék, hogy számodra, a fajta berkeiben melyik személy az, akinek "stratégiai szempontból" fontos számodra is, hogy a kölyköd nála nőjön fel, ő kiállításozza. Nem mindegy, hogy kihez kerül a legszebb, és az se, hogy egy komolyabb kennel pl. két kiskutya közül a szebbiket vagy a szépet tudja elvinni. Ez kenneledre és tenyészetedre nézve is jó "reklám" a jövőben.
Én biztosan így állítanám fel a sorrendet, de természetesen ez ár differenciát is maga után von.
Nekem kistestűm van. Így a nem túl magas alomszámból kiindulva, (és miután kb másfél-2 évente van almunk) mindig enyém a választás, és ha úgy gondolom, hogy terveimnek a többi nem teljesen felel meg, akkor vagyok hajlandó kiskutyát eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!