A Királypiton jó választás első kígyónak? Hüllöim már voltak, csak kígyom nem (nem azért kell h legyen az is, csak mert szeretem a hüllőket :D )
Figyelt kérdés
Jó választás lehet??2012. jún. 23. 12:21
1/4 anonim válasza:
Ha utána olvasol a tartásának simán. Sokan gabona vagy király siklót mondanának első kígyónak, de szerintem ha megfelelő körülmények között tartod(hőmérséklet, páratartalom utóbbi főleg vedlés idején fontos) a pitonodat és nem piszkálod feleslegesen, nagy gond nem lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Már több helyen utánaolvastam,hőméröm van hozzá,a terkóis megvan(130x40x50),igy vágom a vedlést h miben tudom segiteni..stb :) Köszi a válszt!!!!!!! :DD
2012. jún. 23. 18:33
3/4 anonim válasza:
Jó választás,mert igazán nincs sok gond vele.Kb 120 centiméterre nő meg,nagyjából 2 hetente elég neki enni adni.Ha a hőmérsékletre és a páratartalomra figyelsz,nagy baj nem lehet.Alapvetően nem agresszív.Jó evők,élő és általában fagyasztott eleséget ugyanúgy elfogadnak.
De jó választás még elsőre egy Braziliai szivárványos boa
is.
Itt sok dolgot megtudhatsz róluk,és segítőkész embereket is megismerhetsz,akik el tudnak látni jó tanácsokkal.
Sok sikert. :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!! :))
2012. szept. 3. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!