Lehet még valahol olyan német juhászkutyákat találni ahol nem ilyen csapott farú kutyák vannak?
A jó kennelekben csak hosszú farú Német juhászokat találsz.
Amelyik véletlenül hibás és nincs hosszú fara, vagyis "csapott" mert azokat hívják annak. Érdeklődj különböző kennelekben, hogy nincs e véletlen olyan kutyájuk amelyik nem felel meg az előírtaknak.
Sokan tévedésben vannak azzal, hogy azt hiszik, hogy az ívelt hát és a hosszú far az a "csapott".
A "csapott far" egyenlő azzal, hogy a kutyának nincs fara vagy egészen rövid.
Zsuzsa!
Tök mindegy ki minek hívja, mindenki tudja miről van szó és azt is, hogy egyáltalán nem szépek azok a német jucik, plusz ne mondja már nekem senki, hogy egészséges az, hogy már lassan a földön húzzák a feneküket! Elég szomorú így elrontani egy fajtát...
1-es voltam.
1-es.
Amennyiben neked nem tetszik, akkor ne nézd.
Nekem sem tetszik egy két kutya fajta, mégsem alkotok róla negatív véleményt, mert ami az egyik embernek szép, ugyanakkor a másiknak meg visszataszító.
Itt van, hogy kb. 50 év alatt hogy tönkretették a küllemtenyésztők a show vonalat. Szerencsére ott vannak a munkavonalasok.
Az egészből azt látom, hogy a két különbség a Német és az amcsik közti küllemet. Nem tudom az Amcsik mi a f...@sznak tenyésztenek ha nem értenek hozzá.
Hagyják ezt a Németekre és ne kontárkodjanak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!