Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az miért van hogy sok kutyának...

Az miért van hogy sok kutyának csak addig vannak szabályok míg a gazdáját látja vagy tudja hogy a közelben van?

Figyelt kérdés
Amint úgy gondolja nem látja senki gondolkodás nélkül végrehajtja amit csak akar...ezekszerint tudja mit nem szabad mégis leszarja ha nem látják vagy azt hiszi hogy nem látják.
2014. ápr. 26. 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ad 4: Szerintem ezt a kutyák átlátják...
2014. ápr. 26. 19:42
 12/13 zsuzsabazsa ***** válasza:
Azért mert a kutyák rafináltak. Egyszer a kutyámnak volt egy sebe amit nem engedtem, hogy vakarjon. A jelenlétemben nem is vakarta, de elszokott tűnni az egyik szobába ahol tudta jól, hogy nem látom, és ott istenesen megvakarta magát. Egyszer meglestem és amikor váratlanul rászóltam a vakaródzása közben, úgy meglepődött, hogy zavarában a lábát is a levegőben felejtette.
2014. ápr. 27. 10:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lebuktattam már. Este azért az ember kijár mosdóba meg ilyenek... Volt olyan, hogy hajnalban én kómás voltam és kimentem valamiért le akartam ülni a kanapéra, csak mondjuk pont a kutyára ütem rá, aki hanyatt, szétterülve hortyogott. Mindketten jól megijedtünk.

Ha meg bejárkál a hálóba azt nehéz nem észrevenni este mert a macska, aki velem alszik olyan hisztit csap, hogy öröm nézni ahogy a 3kilós cica kergeti kifelé a szobából a 20kilós dobit.

Persze most már be tud úgy osonni, hogy senki nem veszi észre, komoly technikát fejlesztett ki rá, hogy azért éjszaka is jelezze, hogy ott van és szeret.

2014. ápr. 28. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!