Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 8 hónapos staffordshire...

8 hónapos staffordshire terrier miért nem szobatiszta még?

Figyelt kérdés
Ha lemegyünk az utcára megdicsérem a zsebemben mindig van zacskóba kolbász, minden wc-zéskor adok neki, de ha a szobába végzi a dolgát akkor leszidom. Ezt csinálom 8 hónapja és semmi.

#kutya #szobatisztaság #staffordshire terrtir
2014. ápr. 26. 07:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Este mielőtt beengeded vagy feküdnél le menj el vele sétálni,akkor biztos,hogy üríteni fog és valószínű nem fog bepiszkítani reggelre.
2014. ápr. 29. 13:04
 12/12 sippara ***** válasza:
Akkor itt a hiba. Legyen napközben is minél többet lakásban, udvarra a tervezett sétákon kívül akkor menjetek, ha ürítenie kell. Sokkal egyszerűbb megtanulni azt, hogy "jeleznem kell", mint azt, hogy "ha kint vagyok az udvaron, elereszthetem magam, ahol akarom, de ha bent vagyok, jeleznem kell" :)
2014. ápr. 29. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!