Szoptató kutyának mennyi tojást adhatok naponta?
Figyelt kérdés
Mennyi az, amennyi még nem árt? a fehérjepótlás miatt adnám (házi tojást)2014. ápr. 25. 21:24
2/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok szaporító -.-' de ez idegesítő, hogy minden kérdésnél betámadjátok ezzel a kérdezőket!
egyébként a kérdésre válaszolj, kérlek, ez már nevetséges amit itt műveltek.
befogadtam egy vemhes kutyát, lett két kiskutya, kövezzetek meg érte!
2014. ápr. 25. 21:34
3/10 anonim válasza:
Imádom hogy mindenki találta és befogadta a vemhes kutyát. :D Nem kell tojás, jó minőségű starter táp kell.
4/10 anonim válasza:
csak megkérdeztem h miért szoptat? :DDamúgy meg nem én támadtalak te támadsz :D amúgy meg prémium táp
5/10 anonim válasza:
Szoktam kutyákat befogadni mint ideiglenes befogadó, na de senkinem kéri tőlem hogy prémium táppal etessek, ha már befogadta a kutyát, akkor ne hurrogjátok le!Jobb lenne neki az utcán?
6/10 anonim válasza:
Utolsó,mondjuk egy szoptatós szukának teljesen másféle táp kell,mint egy olyannak,akinek nincs kölyke.
Egy prémium tápban kiegyensúlyozottan megvan az összes tápanyag,ami egy anyakutyának kell.
7/10 anonim válasza:
Mit adsz a tojás mellé? Mekkora a kutya méretre? A kutyának legfőképpen húsfehérjére van szüksége.
8/10 Akiteki válasza:
Semennyit. Teljesen felesleges.
9/10 anonim válasza:
Ajánlom: a Brit Care,Happy dog natural és a Josera tápot :)
Emellett nem kell neki tojást adni.
10/10 anonim válasza:
Ha bármi tanács/segítség kell írj privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!