A Willowy Puppy kutyatápnak mennyi a napi adagja? Kimérve vettük és nem találok hozzá sehol táblázatot.10-15kg közötti 4 hónapos Husky kölyöknek kellene.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 17:54
1/5 anonim válasza:
Az van nekem, mindjárt lemegyek megnézni: 250 gram kell 4 hónapos 15 kg kutyának, 20 kg kutyának 310-gram
2/5 anonim válasza:
A Ti kutyátok eszi?
Vettem egyszer.Olyan,mint a fűrészpor,se íze,se bűze.Végül odaadtam egy hajléktalan kutyájának,de még neki sem kellett.
3/5 anonim válasza:
Minőségi jó táp, középkategóriás árral, van illata és nem büdös, szeretik nagyon.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Én is azt olvastam róla, hogy nagyon jó ár-értékű kutyatáp.
2014. ápr. 25. 21:09
5/5 anonim válasza:
Nem büdös.Se szaga,se íze,se bűze.Pontosabban az íze mint a fűrészporé.Rossz szokásom megkóstolni a tápokból egy szemet,mielőtt a kutyák elé rakom :)
Mondom,még a hajléktalan kutyája sem ette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!