Miért annyira jó a julius K9 kutyahám?
strapabíróbb. több funkciója is van, erős.. Én szeretem hogy rá lehet rakni táskát pl.. Fényvisszaverős. Én vettem rájuk nyomáselosztó pántot is pl. meg táskát ha megyünk kirándulni akkor viszik benne a cuccaikat.
Enyi minden kieg van hozzá.
Ha erdőben sétálunk és valaki azt hihetné hogy kóbor kutya akkor gyorsan rájön ebbeől hogy nem nem az :D Úgyhogy ilyenkor én mindig rájuk rakom a hámot.
akkor érdemes venni :) szerintem mi is rá áldozunk ennyit ha tényleg ennyire jó, de eddig én is csak csupa jót hallottam róla. :)
láttam h dunakeszin van boltjuk, gondolom ott olcsóbb, mint a fresh napf-ban... :)
Én nem vagyok odáig érte, nem is használom. Szerintem csak annak érdemes venni, aki őv-re, nyomkövetésre, vagy ilyesmire jár a kutyájával, mert amúgy tök felesleges. Sétához elég egy nyakörv, fojtó is.
Mondjuk én eleve olcsóbban vettem tenyésztőtől, annyit nem hiszem, hogy kiadtam volna érte, amennyibe a k9-nél kerül.
4-es vagyok.
Ja igen. Mi az elengedős sétáknál egy sima láthatósági, fényvisszaverős hámot használunk, kényelmesebb, mint a k9-es, mert sima hevederhám. Bár k9-esből is van hevederhám is.g
tervben van az örző védőzés, azért is gondoltam a hámra. No meg télen nehezebben fárad le, mint nyáron, és arra gondoltam, hogy rákötnénk a szánkót a kutyámra és húzhatná a családban lévő gyerekeket, így elfáradna és a gyerekek is élveznék. csak a sima hámmal ez nem annyira jó, úgy tudom.
Köszönöm a sok véleményt, szerintem veszünk egyet, megnézzük, hogy milyenek vannak. :)
4-es vagyok.
Igen, többek között mi is azért vettük meg, mert húzatni akarunk a kutyával ezt-azt. Viszont ha ilyen is tervben van nálatok, akkor érdemes az oldalkarikás hámot venni, illetve egy nyomáselosztót még hozzá.
Ilyen hámot vehet bárki?
Én egyszer láttam egy dobemann-t ilyen hámmal, néztem is mi lehet ez a K9 jelzés, biztos valami vizsgázott kutya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!