Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A magyar vizsla (rövidszőrű)...

A magyar vizsla (rövidszőrű) szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
Nekem a tökéletes kutya, nagyon tetszik.Ezzel egyetértetek?:D
2009. dec. 23. 17:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ismerek egy vizslát, aki kijár ló mellett futni. Lenyomja a negyven kilóméteres vágtát, csak ő még cikázik is miközben a ló egyenesen halad, aztán előbb ér be az udvarra mint a lovas, és már hozza is a labdáját. Sosem fárad. Csak akkor vállald be, ha úgy érzed, hogy lesz minimum napi 2-3 órád mozgatni, mert nekik tényleg nem való a városi életmód.
2009. dec. 23. 19:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lesz vele nagy gondom, mert én magam is hiperaktív vagyok, szerintem menni fog.Nem a belvárosban élünk, szóval ez sem gond, mert itt van 500m-re a nagy mező.És még pluszba ott van hogy sportkuyának szeretném (agility, flyball, freesbie, stb.).Van rá időm szerintem, mert a tanulás nem egész délutános munka, max. 1-2óra, utána marad rá is időm.Főleg nyáron, meg a hétvégéken. :)
2009. dec. 23. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!