Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A magyar vizsla (rövidszőrű)...

A magyar vizsla (rövidszőrű) szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
Nekem a tökéletes kutya, nagyon tetszik.Ezzel egyetértetek?:D
2009. dec. 23. 17:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
68%
Fúúú szerintem is nagyon szép, nekem nagyon tetszik. Egyszer simogattam egyet és teljesen kész voltam XD.
2009. dec. 23. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szép, okos, könnyen tanítható, hűséges. De nagy a helyigénye, igényli a foglalkozást. Nekünk drótszőrű volt, majdnem 13 évet élt.
2009. dec. 23. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon okos, szép, aranyos, megbízható és talán a leghűségesebb kutya =) igaz ház őrzőnek nem olyan jó...de ő is elijeszti aki be akar menni szóvak érdemes vigyázni

nekünk is Vizslánk van és nagyon cuki^^imádom <3 amúgy gyorsan tanul csak a miénk nem érti meg, hogy adja ide a labdát :D

2009. dec. 23. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Azt a miénk se adta ide sose. Bárhova eldugtuk, megtalálta, visszahozta, de nem adta ide.:D Az valahogy kimaradt a tanításból.
2009. dec. 23. 17:39
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
nagyon hűséges elmész vele sétálni és véletlenül eltéved pánikrohamot kap annyira szereti a gazdáját.
2009. dec. 23. 17:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszsaitokat!Most csak mégjobban megerősítettétek bennem az irántuk irányuló szeretetemet és tetszémeset.:D:)
2009. dec. 23. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:
De viszont kölyökként fontos tanítani akár kutyaiskolában is. Később örülni fogsz neki, ha a kapun nem szökik ki, ha nyitvahagyod, rendesen tudsz vele játszani, nem ugrál össze...
2009. dec. 23. 18:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Oké, itt van a városba kutyaiskola úgyhogy van is rá lehetőségem. :D
2009. dec. 23. 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is vizslám van és nagyon okos, hűséges.nagyon hiperaktív, ez az egyetlen hibája, de annyira imádom hogy elnézem neki. A hideget nem bírja, ezért mi télen beengedjük a lábtörlőre, okosan viselkedik bent is, ha pisi kaki van akkor szól, éjjel tudja hogy aludni kel. Na befejezem mert még annyit tudnék róla írni. Egy biztos: ha vizslát veszel, nem fogod megbánni.
2009. dec. 23. 18:37
 10/12 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a válaszokat! :)
2009. dec. 23. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!