Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyen drága egy Boston...

Miért ilyen drága egy Boston Terrier?

Figyelt kérdés

Nem értem,miért ilyen drága.Jó azt megértem,hogyha a kiskutya szülei díjnyertesek vagy ilyesmi akkor drágább,de törzskönyv nélkül is 100 ezer fölött látok ilyet?

Nem a pénzt sajnálom rá,hanem csak szimplám nem értem.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. ápr. 24. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es!

Kennelből van, oltva, féregtelenítve, chippel, TÖRZSKÖNYVVEL és 8 hetesen hoztad el? Mert nem tartom valószínűnek. Bár a magyar fajták ára igencsak lent van, kizárt, h egy kuvasztenyésztő ilyen olcsón adott volna kutyát neked.

2014. jún. 30. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
FAJTATISZTA? TKV-s kuvasz 10 ezerért? Oké, hogy én egy mestertenyésztő áraival vagyok tisztában, de ő is jóval drágábban adja, de még nála is max. 80-100 ezer...
2014. jún. 30. 22:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 senki nem mondta, hogy kötelező kutyát tartani, azt meg pláne nem, hogy zsebből kell kirántani 100e forintot. Ha félreteszel havi 10e-et (annyiban azért benne van egy kutya is pláne egy nagy testű) akkor is el tudsz hozni egyet normális helyről. Megjegyzem én a második kutyámat pl részletre vettem. Egyébként a válaszodban is benne van a lényeg. EDDIG nincs baja a kutyának, térjünk vissza a kérdésre pár év múlva, amikor esetleg egy törzskönyves kutya árát kell az orvosnál hagynod, ha nem többet persze ne legyen igazam.
2014. júl. 1. 09:14
 14/14 Huliluiiigi válasza:
Nemtudom h mit nezett az aki azt mondta 30 ezerert csak szapitol van. Egy szapi is elker erte manapsag kb 200 ezret (neha tenyeztonek adjak ki magukat kozben csak egy szaporito) mi majdnem belefutottunk egy ilyenbe amikor vettunk egy kis bostont. 250 ezerert akartunk egy "tenyesztotol" amikor szolt egy ismerosunk h beteg kutyai vannak. Igy a kiskutyank egy nagyon jo kennelbol van de nem kevessel volt tobb mint 250. De megeri mindent penz ugyanis igy tovabb elhet es egy beteg kutya orvosi ellatasa sokkal tobbe kerul mint egy draga tenyesztos kutya
2020. jan. 8. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!