Veletek előfordult már ilyen?
Vettem 10 hónapja egy kutyát. (fajtája igazából lényegtelen)A tenyésztő akitől vettem ma volt megnézni mi a helyzet a kutyával. Nagyon szépen fejlődött ,kutyaiskola, fül vágva lett...
Azt az ajánlatot tette, hogy a kutya amiért tőle vettem háromszorosát fizeti érte és kapok egy első választású kölyköt a most születendő alomból, ugyan úgy tk-val oltásokkal,szűrésekkel.
25.és 27.-ik válaszoló vagyok megint!
Értem, mondjuk én világ életemben vágás párti voltam és vagyok. De csak akkor ha szakszerű orvossal történik a beavatkozás. A képet pedig azért is linkeltem be, mert nemcsak karakteresebb lesz a kutya feje tőle, de előnyére is válik egészségügyi szempontból. Mindegy aki ellene van annak hiába magyarázza az ember.
Hát igen ilyen szigorítás mellett nem sokan foglalkoznak orvos kereséssel hanem megoldja maga.. undorító. Vagy talál egy barbár orvost olcsóbban.
Teljes mértékben elítélem az ilyet, de nézzük meg a másik oldalát.
Eddig 10.000ft-150000ft
körül megcsinálták hivatalosan ,ebbe nagyobb részt voltak jó állatorvosok is persze kivétel van. Most jobb esetben 20000ft-25000ft körül talál,de valószínűleg nem a legjobb orvost, mivel ő félti a praxisát . Ma egy jobb orvos sunyiba itthon 40.000ft körül csinálja . Külföldön jó orvosok 40000ft-tól a csillagos ég.
Kérdem én megéri? Így is úgyis megcsináltatja így vagy úgy aki akarja,de nagyobb a valószínűsége a szakszerűtlenségnek vagy a barbárságnak.
23-as vagyok, akik lepontoztak megmagyaráznák, hogy az írásom melyik része volt hazugság? :D
Az meg bődült nagy hülyeség hogy 40 ezerért vágnak itthon fület :D :D
Te meg aztán tudhatod :D . Hát egy jó állatorvos tuti nem fogja neked nem legálisan levágni 20000ft-ért :D ,ha nem ismered.
De nem vitatkozok veled ez így van mivel rengeteget utána néztem, telefonáltam,beszélgettem stb.
Itt már mindent leírtak, így nem írom le ugyanazt.
Kedves 23-as: ahogy a hozzászólásokat olvasom, csak azok kapnak zöld kezet, akik a kérdezővel teljes mértékben egyetértenek, egyezik a véleményük. 13-as, 22-es hozzászóló is teljesen jókat, igazakat írt! Ők is le lettek pontozva :-).
De ne aggódj ezen, ugyanis a GYK moderátorai megnézik, hogy akit lepontoztak, megérdemli-e azt, hogy lepontozták! Mert, ha nem, akkor az esik vissza a ranglistán, és a százaléka, aki lepontozta :-). Szóval magával cseszik ki az illető! :)
Szerinted én hasra ütésből mondtam, hogy nem 40? :D
Azért tudom, mert pont aktuális most a vágás téma és utána érdeklődtem több helyen és jó orvosok és még csak meg sem közelíti a 40-et...
35-ös hát látom aki nem ért egyet az megy a levesbe :D
Nem a % miatt írtam, csak érdekelne, hogy ugyan melyik része nem igaz szerintük...
Hát ez a te dolgod kire bízod a kutyád... Nekem nem volt szimpatikus akikkel beszéltem kivettem külföldre 60000ft-ért megcsinálta és nincs semmi gond.
A lepontozás meg azért van mert nem a kutyák füle/farka volt a kérdés,de ha már szóba került akkor se kell ez a heves ellenkezés mert felesleges senki nem tud olyan érvet mondani ami eltérítene vagy más véleményt alkotna bennem. Főleg,hogy én elég későn is csináltattam meg...
"A lepontozás meg azért van mert nem a kutyák füle/farka volt a kérdés,de ha már szóba került"
Igen, te hoztad szóba kérdező! Akkor miért ne lehetne rá reagálni? Senki nem heveskedett, csak a véleményét írta le! Ha ez nem tetszik neked, ne tegyél föl több kérdést, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!