Nagyon felháborít amit az emberek a kutyákkal művelnek. Másokat is?
"rikán fordul elő, hogy egy gyereket csak úgy kedvtelésből ver meg kínoz valaki"
Ezen azért vitatkoznék. Nagyon sok gyereket vernek az alkoholotól túlfűtött szülők, csak el kell tűrniük mert nincs hova menni. Az állatokért én pedig nem tartom magam felelősnek, annyira nincs közöm hozzájuk mint a saját fajtámhoz ahol van épp elég szenvedő. Hogy miért nem valósul meg az utópia? Ezt kérdezed? Filozófiai magasságokba emelhetnénk a beszélgetést.
"aki segít egy állaton, az az embereken is segít"
Azért ezzel is vitába szállnék, nem túl nagy törvényszerűség.
Mindamellett szerintem elsősorban nem a háziállatokra kellene gondolni, hanem a saját gyermekeinkre, az emberekre, akik szenvednek a fajtánkból. Prioritást kellene felállítani a fontosságok között. Amíg valaki egy nyüszítő kutyához rohan és befogadja, közben meg hagy szenvedni egy gyereket az nekem ne prédikáljon. A kutyákat bántani rossz dolog, az olyan embert szánom aki szellemileg erre kényszerül, hogy ezt tegye, hogy ebben leli örömét. De mégis, nálam nem fontosabbak az állatok.
"rikán fordul elő, hogy egy gyereket csak úgy kedvtelésből ver meg kínoz valaki"
Ember te tudod miről beszélsz? Mi másért lehetne egy gyereket bántani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!