Nagyon felháborít amit az emberek a kutyákkal művelnek. Másokat is?
jó, szerencsétlen állatok, ennyi.
én szerintem lenne elég ember akit lehetne sajnálni. A befogadott dögök miatt mondjuk segíthettél volna pár árvának vagy olyan családoknak ahol a beteg gyerek gyógyszerét nem tudják kifizetni.
Engem meg az bosszant, hogy menetrendszerűne jön valaki, és löki a szentbeszédet szegény állatzokról és a gonosz állatkínzókról. Igen szegények, sajnáljuk őket, de baromira nem az a kérdés, hogy mi a probléma, hanem, hogy hogyan lehet megoldani!!! És az, hogy ivartalanítsuk nem megoldás, mert nem válaszolja meg a hogyan kérdést. Nem beszélve róla, hopgy nem csak kutya macska van a világon.
Egyszer végre már olyat látnék szívesen, hogy valaki kidolgozott működő tervvel áll elő, ami nagy tömegben is működik, végrehajtható, vagy legláűbb próbálkozik, és értelmes vitát indít, nem ilyen haszontalan szócséplésre pazarolja az időt...
Engem sokkal inkább zavarnak a társadalmi problémák, különbségek. A szegénység, illetve nekem fontosabb, hogy a családom jólétét megteremtsem. Nézd meg mennyi bűnöző mászkál szabadon. Mennyi a gyilkosság, betörés, nemi erőszak. Ezek mellett -nem mondom hogy leszarom- de bocs nincs időm foglalkozni ilyen témákkal mint állatok. Emellett itt a global warming. Ezzel is lehetne inkább foglalkozni mint most kutya-macska kínzásokkal. Ugyanis ezeknek az állatoknak a segge többnyire ki van nyalva, de ki fog foglalkozni a jegesmedvékkel vagy tököm tudja mivel ami ki fog halni ha elfogy alóla a "talaj". Én azt mondom így is elég sok erőt ölnek az emberek az állatvédelembe, de szerintem fontosabb lenne ha a globális problémákra keresnék a megoldásokat.
És amúgy meg senki se foglalkozik az állatok ügyével megoldás szinten. Mindenki csak hadovál, hogy probléma van, de ésszerű megoldást még senki se talált. Ha ezek is inkább azzal foglalkoznának, hogy megoldást keresnek, ahelyett, hogy médiában szerepelnének és reklámokra költenék az összes pénzüket, lehet előrébb lennénk.
az emberek magukért felelősek, az állatokért viszont mi vagyunk azok. kíváncsi vagyok, hogy az itt felszólalók közül ki támogat szegényeket. tessék, lehet mondani!
mert a családom támogat, pedig nem vagyunk milliomosok. az emberek védelmére egy csomó mindent kitaláltak a szervezetektől a rendőrségig. nekik bezzeg senki se pattog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!