A pitbullok és amstaffok hamarabb érnek be, mint a juhászkutyák? Tehát az ösztönük meg a harcmodoruk?
Remélem igen, és te leszel az első áldozat!!!!
Minden kutya olyan, amilyenre nevelik!
Az alap tulajdonságok az ivarérettséggel erősödnek fel.
Egy kicsit félreértettétek a kérdést vagy én fogalmaztam rosszul,elnézést.Úgy értettem,hogy pl. egy pitbull hamarabb érik be házőrzésre,mint egy káj?
Nem kell rögtön lehordani egy hibáért -,-
Egy pit nem házőrző!
Ha kicsit is ismernéd a fajtát, tudnád!
Az állatokkal szemben szokott agresszív lenni, de emberbarát fajta!
Amúgy az ivarérettséggel jön elő az állatokkal szembeni agressziója.
"Házőrzésre" (azaz hogy ha elmegy valaki a kerítés előtt ugasson mint a veszett fene) bármelyik kutya alkalmas. A szomszédunk tacskó-foxi keveréke akkora "harcmodorral" esik neki a kerítésnek, mint egy oroszlán.
Aki be akar törni, az meg ésszerűen előbb megöli a kutyát (kismillió módszer van arra hogy 5 perc alatt "ártalmatlanítsák"), utána megy be cuccolni.
Ha meg másra akarnád uszítani a kutyát, azért meg szépen feljelentenek (mondjuk normális pit meg amstaff emberbarát lévén nem is támadna emberre), a kutyádat elviszik és elaltatják, téged meg úgy megbírságolnak, hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!