A pitbull támad emberre?
Figyelt kérdés
Tehát ha csibészeltetik vagy háznál idegenre,tényleg torokra megy?2014. ápr. 22. 18:04
11/12 anonim válasza:
Nekem van két Amerikai staffordom és aki bejön az nem jár jól,nálunk ez igy magától alakult ki és természetes is mivel védi a területét de ha esetleg kiengedtem udvaron kivűlre akkor nem támad semmire sem max akkor ha ő-t támadja valami egyik már 3 éves kint volt szomszéddal egyik nap megsimogatta mikor persze én is ott voltam másnap szomszédát átnyúlt a keritésen felakart akasztani a keritésre egy táskát nekem és a kutya megharapta vérzett is a keze, másik kutyám 5 hónapos az még rosszabb mindennek neki megy és nagyon agressziv erről most szoktassuk le mert ő nagyon durva, kis korban kell neki megtanitani minden mit szabad és mit nem mert ha megnőnek akkor már nagyon nehéz lesz velük, az a lényeg hogy a kutya tudja ki a főnők és mindenképp a gazdának kell lenni a főnőknek.
12/12 anonim válasza:
ha bejon kerdes nelkul, gondja a sora.
ha ott vagyok nem, ha ismeros jon, nyugodtan bejohet, nem kell ott lennem.
csibeszeltetni nem fogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!