Másfél éves csivava (lány) kaphat Pick sertés párizsit, vagy csak a kutyakonzervet, ill. parizert?
Én azt mondom, a csivava nem egy érzékeny fajta. Nem feltétlenül lesz allergiás, ettől kár rettegni. Ennyi erővel mi is retteghetünk, hogy pl. vajon a következő pohár tejtől intoleranciánk lesz és befulladunk vagy kivörösödünk tőle? Kár paranoiáskodni ilyen dolgon, a a kutyád nem minőségi kaját eszik, és párizsivel akarod etetni, inkább ezen változtass és sok kellemetlenséget elkerülhetsz. Adj neki normális tápot.
Én aktív kiállítóként azt mondom, jobbat nem tudsz tenni a kutyáddal, mint a következő tápok etetése:
-Royal Canin Small vagy XSmall. (ha a Royal erősnek számít, a kutya feltelítődik vele, én mindig áttérek a Eukanubára)
-Eukanuba
-Select Gold
Valamint táplálék kiegészítőnek immunovetet adok.
Magas a vitamin tartalmuk, jó kondíciót és szép szőrt eredményeznek.
Aki csivavát vesz, annak a kiskutya vásárlásánál is mélyre kell nyúlni...aztán élete végéig is. És ez ráhúzható minden fajtára! Ha magadra igényes vagy, akkor légy igényes a kutyádra is!
Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy butának fogtok nézni, de sajnos nem tenyésztőtől vettem borsos áron, hanem apróhirdetésben magánszemélytől fél éve. Ő azt mondta, hogy semmilyen allergiája nem volt. Egyébként igazatok van, azóta már gyűjtök a drágább tápra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!