Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Német vizslám van és nehezen...

Német vizslám van és nehezen bánok vele mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 és fél hónapos és nem bírok vele nem tudom tanítani kis szele burdi nem tudtok 1 jó tanítási módszert volt már nekem kutyám csak el pusztult azokat nagyon könyen tudtam tanítani de Brúnúd abszulult nem tudom tanítani ?
2014. ápr. 21. 20:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
oké köszönöm még valami tanítási módszered van még
2014. ápr. 21. 20:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mit jelent, hogy eddig könnyen tudtad tanítani a kutyákat? Mennyit sétáltatod? Találkozik más kutyákkal? Levezeted az energiáit? Kutyaiskolába mindenképpen menjetek!
2014. ápr. 21. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is épp a kutyaískolát javasolnám.

Ott megtanulhatod,hogyan kezeld az ilyen problémákat,ami ennyire fiatal kutyánál egyébként még természetes.

2014. ápr. 21. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Először fáraszd le fizikailag.
2014. ápr. 21. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Amikor elkezd ugatni meg ugrálni, mert meglátja nálad a jutalomfalatot, akkor véletlenül se add neki, míg abba nem hagyja. Ne is szólj hozzá, nézz át a feje fölött egészen addig, míg egy pillanatra nyugodtan le nem ül. Abban a pillanatban nekiadhatod a jutalmat és megdicsérheted. Újra fogja kezdeni az ugrálást, de nem zavarjon, pár próbálkozás után rá fog jönni, hogy csak akkor kap kaját ill. dicséretet, ha leül a fenekére.

Kezdetnek ez nem rossz.

Ezen kívül nem ártana rendesen lemozgatni sem. Nincs a környéketeken kutyafuttató, ahol megbízható, hasonló méretű és habitusú kutyákkal ki tudná játszani meg rohangálni magát? De hosszú pórázon kiviheted erdőre is.

2014. ápr. 22. 09:45
 16/16 Szilvi & Argos ***** válasza:

Egy ugrabugra kölyköt is lehet tanítani, csak türelem kell hozzá. Kaja az orra elé, és mehet az ül, fekszik, forog, láb közt szlalom, gyere ide, stb-stb. Tök jól ki lehet használni, csak fel kell pörögnöd a kutyádhoz :)

Egy német vizslához meg főleg. Ha nem tudod, mindenképpen menjetek oviba, majd suliba

2014. ápr. 22. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!