Miért nyalogatja a kutyám a lábát?
szokott allergia előjele lenni, akkor egészen addig megy, hogy már nem lesz ott szőr, gyulladásos lesz:S
lehet idegesség: nyalogatás és mancsrágás szokott az lenni
vagy lehet az, ami sajnos a mi kutyusunknál, ő fájdalmában rágta:S kapott izületi gyulladáscsökkentőt és elmúlt, de sajnos nagyon öreg, így sokkal jobb már nem lesz a helyzet:S
vagy egyszerűen csak tisztogatja...ők is szokták:)
Tisztában vagyok az álvemhesség lehetséges következményeivel. Miből gondolod hogy felelőtlenül szaporítanám? Kiállítási célra, tenyésztésre vásárolt kutya, az állatorvos írt neki gyógyszert ami legközelebb megelőzési célra is jó lehet. Nyilván ha most sem fog javulni, ivartalanítva lesz, mert ő a legfontosabb, de a jelenlegi állapotában nem is lehetne megműteni.
Az elsőnek köszönöm (meg ettől függetlenül Neked is, második), az allergiára már én is gondoltam, de nem sebes meg nem nyalogatja agyon, csak este, mielőtt elalszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!