A kutyám (tacskó) naponta 3-4 szer hány, és öklendezik is, valamint nyalogatja a száját, mitől lehet ez?
A golyói elvesztése miatt nem lesz depresziós a kutya:-)
Szerintem diétáztasd rizs+csirke menüvel és kis adagokba kapja naponta 3x. Esetleg adj neki natúr joghurtot is. De ha nem javúl 2-3 nap alatt akkor doki.
ezt ajánlotta az orvos, vettem is tőle, ezt rakom a tápba
Viszont, natúr joghurtot is adok neki, minden nap, nagyon nehezen akar helyre jönni, pedig már tényleg mindent megtettem! Még egy vérviszsgálata lesz, de ahhoz is kicsit felkell gyógyulnia, hátha ott van valami probléma, mivel a gyomrában az ultrahang szerint nem volt semmi, pedig alaposan végig lett nézve!Annyi, hogy volt egy kis homok a zacsijában, amitől bevolt gyulladva neki, de csak kicsit, viszont azt lecsapolták, de nem hiszem, hogy össze függene a két dolog! De, az is lehet, hogy egyszerűen csak ilyen gyenge a gyomra. Olvastam száj penészről is, hogy az is okozhat hányást, sőt a szomszéd kutya a kerítésen kersztül belearapott a szájába, azóta kezdett el hányni! De, lehet, hogy már csak én mesélembe magamnak! De, eddig még semmi konkrét választ nem kaptunk egyik orvosnál sem. Csak, kísérletezünk, milyen kaja jó neki. De, most csak a diétás tápot kaphatja! Remélem jobban lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!