Melyik kutya lenne ideális első kutyának?
Figyelt kérdés
Panelban lakom, eddig még nem volt saját kutyám. Kinéztem a beaglet, azt olvastam, hogy nem jó első kutyának. Oké, tovább kerestem, megtaláltam a westiet, szintén nem ajánlott. Melyik kutya lenne jó panelba, kezdő kutyásnak?2014. ápr. 19. 14:32
11/12 4everLeonetta válasza:
Nekem az első kutyám egy tacsi volt, panelban. Most is megvan. Szerintem nagyon jó első kutyának. A miénk önnyen szobatiszta lett, nem rágta a bútorokat és elvan a gyerekekkel is. Napi kétszer visszük sétálni, reggel egy rövidebb fél órásra, délután pedig egy hosszabbra ami változó. A szőre csak időközönként hullik. Egy baj van vele, hogy mostanság az ismeretlen kutyákkal nagyon össze akar veszni. Rendkívül aranyos, játékos és néha tud nyugis lenni. Könnyű betanítani.
12/12 anonim válasza:
Szerintem is a bichonok kitűnő természetű, könnyen kezelhető kutyák. Nagyon igyekeznek alkalmazkodni, megfelelni. Ideálisak első kutyának. Én a két kicsi lányom mellé havaneset vettem. Kedves, bújós, ha kell nyugodt, de tud nagyon játékos is lenni, jól tanítható, nagyon ragaszkodó. A gyerekeket szereti (persze, ha hozzájuk szoktatják), más házikedvencet könnyen elfogad, kutyákkal is jól kijön, nem domináns típus. Bár mivel kis méretű a nagyobb kutyáktól először tarthat. Nincs extrém mozgásigénye, de bírja a hosszabb sétákat, kirándulásokat is. Nem hull a szőre, nincs klasszikus kutya szaga. Vihető magunkkal szinte bárhova. Csak jókat tudok róla mondani! Elbűvölő fajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!