Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya lenne ideális...

Melyik kutya lenne ideális első kutyának?

Figyelt kérdés
Panelban lakom, eddig még nem volt saját kutyám. Kinéztem a beaglet, azt olvastam, hogy nem jó első kutyának. Oké, tovább kerestem, megtaláltam a westiet, szintén nem ajánlott. Melyik kutya lenne jó panelba, kezdő kutyásnak?
2014. ápr. 19. 14:32
1 2
 11/12 4everLeonetta válasza:
Nekem az első kutyám egy tacsi volt, panelban. Most is megvan. Szerintem nagyon jó első kutyának. A miénk önnyen szobatiszta lett, nem rágta a bútorokat és elvan a gyerekekkel is. Napi kétszer visszük sétálni, reggel egy rövidebb fél órásra, délután pedig egy hosszabbra ami változó. A szőre csak időközönként hullik. Egy baj van vele, hogy mostanság az ismeretlen kutyákkal nagyon össze akar veszni. Rendkívül aranyos, játékos és néha tud nyugis lenni. Könnyű betanítani.
2014. ápr. 22. 00:44
 12/12 anonim válasza:
Szerintem is a bichonok kitűnő természetű, könnyen kezelhető kutyák. Nagyon igyekeznek alkalmazkodni, megfelelni. Ideálisak első kutyának. Én a két kicsi lányom mellé havaneset vettem. Kedves, bújós, ha kell nyugodt, de tud nagyon játékos is lenni, jól tanítható, nagyon ragaszkodó. A gyerekeket szereti (persze, ha hozzájuk szoktatják), más házikedvencet könnyen elfogad, kutyákkal is jól kijön, nem domináns típus. Bár mivel kis méretű a nagyobb kutyáktól először tarthat. Nincs extrém mozgásigénye, de bírja a hosszabb sétákat, kirándulásokat is. Nem hull a szőre, nincs klasszikus kutya szaga. Vihető magunkkal szinte bárhova. Csak jókat tudok róla mondani! Elbűvölő fajta!
2018. okt. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!