Milyen konzervet adjak a yorkimnak?
Sziasztok! 9 hónapos gyönyörű yorki fiúm van, nem extra pici, nem is óriás. Az etetéssel van a gondom. Nekem ezelőtt csak nagy kutyáim voltak/vannak..Spániel, am.staff, csaucsau, stb. Náluk egyáltalán nem volt gond az etetéssel, de itt van nekem ez az apróság, aki egyrészt hihetetlen válogatós, másrészt érzékeny.
Vázolom a dolgot. Száraztápok:
Amikor megvettük, kezdtük a Royal Canin Yorki kölyök táppal, amit utált.
Folytattuk a Hills Puppy Mini táppal, ez se jött be...
Most a Royal Canin Mini Sensible-t eszi, ez úgy ahogy elmegy neki, DE csak is konzervvel keverve természetesen.
Itt jönnek a gondok. Pedigree tápot eleve nem adhatok neki, mert epét hányik utána. Hills Puppy Chickent szereti, nincs is baja tőle, de szerintem túl unalmas egy idő után, elég száraz is. Most kipróbáltuk a Real Nature tápot, egyelőre nincs tőle baja... DE ha ez sem jön be, mire váltsunk? Milyen prémium konzervek vannak még?
A normális hangvételű válaszokat előre is köszönöm!
nagyon szépen köszönöm a válaszokat. esetleg lenne még egy kérdésem. ha a kutyusom feje ezüst szinű, és abban vannak szőke "melírok", akkor az hiba ugye? ő nem törzskönyves, nem is szaporítótól van, csak egy egyszerű családtól.
amugy standard marmagasságra, kg-ra (21cm és 3kg), a fülei fel állnak, a harapása tökéletes. nem akarom tenyészteni, de ritkán látok ilyen ezüst fejű yorkikat. :) nekem mondjuk jobban tetszik, mint az arany. :)
akit érdekel:
elindult Ubulka blogja! :D
Szia!
Ahogy nézem, nincs neki színhibája!
Nagyon aranyos!
Egy kicsit a fülékéje nagy, de lehet, hogy csak a nyírás miatt!
Tök jó a blog! :)
köszönöm a javítást. Az én meglátásomban a szaporító az, aki rengeteg szukát tart embertelen körülmények között, csak azért, hogy lefialjanak.
Szerintem egy olyan család, ahol egy kutya van,azaz a szuka, és az is azért szült, hogy legalább 1x szüljön, még nem szaporító. Azóta is tartom velük a kapcsolatot, többször találkoztunk is, nem terveznek több szülést neki.
A legjobb az volt, hogy az anyukája nem szereti a többi kutyát. Féltek is, hogy mi lesz, nehogy neki menjen a kutyusomnak. Csodák csodájára 6hónaposan is megismerte a kölykét az anyukája, mosdatta, játszottak. Nagyon aranyosak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!