Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lesz a kutyámnak?...

Mi baja lesz a kutyámnak? Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés
A kutyám nyakában alul tegnap éjszaka találtam egy kullancsot nagyon nem tudtam neki kiszedni mert nagyin zaklatott lett attól, hogy én mennyire megijedtem. Gondoltammnem piszkálom ma reggel rohanok orvoshoz (kulfoldon élek) felhivtam az osszes haziorvosi rendelot ami a kornyeken van 2 szabadságon volt a 3. Azt menjek el egy innen 60kmre levo varosba leadta a tel szamot, felhivtam es azt mondtak h ugy keszuljek h 150-200 euro lesz kb. Sajnos nem tudtam elmenni mert jelenleg autom sincs es ennyj penzem sem. Aztán màra már a kutyus lenyugodott kiakartam szedni de a kullancsot nem találom!!! Fogalmam sincs miota lehetett benne.. nagyon ideges vagyok hogy valami baja lesz mit tegyek?????? Bemehetett a bor ala vagy megszivta magat es leesett? De akk megfertozhette??! Ahh..

2014. ápr. 17. 23:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 08:22

Csak az itthoni mércével sok ez az ár. Hiába érezzük, hogy drága nálunk az orvosi kezelése a kutyának, máshol sokkal többe kerül.

Ismerős amcsiba csak vészhelyzetben viszi a kutyáit orvoshoz, mert még az ő jövedelméhez képest is nagyon drága az állatdoki. Pedig itthoni mércével szuperül keres.

2014. ápr. 18. 09:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Az mondta az orvos hogy a vizsgálat 40 euro az h megnezi ,25 euroert szedi ki + azt mondta, h meg kell rongenezni az 100 +injekcio nem tudom nem ertem en sem.. itt nagyon draga az allatorvos. Elvittem egy kutya kozmetikushoz 75 euroba kerult.
2014. ápr. 18. 15:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Röntgen egy kullancs miatt???? Ez csak nekem nem kerek?
2014. ápr. 18. 17:10
 14/14 A kérdező kommentje:
hát én is ugyanigy reagaltam nem ertem.. azt mondta, hogy ezt muszaj ok mindig ezt csinaljak.. na mindegy.. mi lenne akk ha isten ne adja vmi komolyabb baja lenne? De azt tuti h fel kell kotnom a gatyamat mert itt nagyon draga az allatorvos.
2014. ápr. 18. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!