Magyarországon van olyan border collie kennel, ahol ausztrálvörös kutyákat tenyésztenek és nagyon jók sportra?
Üdv,
ha nem gond, nem nyitnék új kérdést, így ide tenném fel, láttam sok topic szól erről, és most ez az aktuális. :)
A közeljövőben én is tervezek egy border collie-t, rengeteget olvastam már utána (nemcsak a fajtának, a tükör módszerről is, hogyan lehet tudatosan nevelni a kutyusokat), de mégiscsak szívesebben hall az ember hozzáértőktől, nekem leginkább, mint hobbikutya kellene, akivel el lehet menni agility-zni, kertes házban lakunk, a körtöltés is 5 perc sétára van, így a mindennapi mozgásigénye is ki lenne elégítve. :)
A szín nem fontos, sőt talán a standard ff tetszik a legjobban, és a hosszabb szőrűek. :)
Ezeket a kennel-eket néztem ki, valamelyikről már sokat hallottam, de van olyan is, akikről szinte még semmit, így ebben kérném a segítségeteket:
Bordermania, Lucky for You, Honey Fairytale's, Yonder Oaks, Real Pearl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!