Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik border collie kennelt...

Melyik border collie kennelt ajánljátok?

Figyelt kérdés
Olyan kutyát szeretnék, akivel lehet majd agilityzni hobbi szinten, de nagy eredményeket nem várok el tőle. A terelésre legyen meg benne az ösztön. Viszont nem kell, hogy teljesen komoly munkavonalú kennel legyen, inkább csak hobbi.

2014. márc. 19. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Én még nem láttam terelő ösztön nélküli bordert.

Lucky for you

2014. márc. 19. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:

nem sok kiállítási bordert láttál akkor, kedves első.

ha inkább hobbi, akkor minek neked a terelés? értem én, hogy meg kéne lennie mindegyikben, de ma már sajnos nem ez a helyzet. agilityzhetsz hobbi szinten (akár hobbi verseny) egy show-borderrel, de azt nem garantálom neked, hogy terelni is fog. pontosan milyen szintű terelésre gondolsz? napi munka, komolyabb verseny? mert azokra egy hobbi border nem biztos, hogy alkalmas lesz.

2014. márc. 19. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Pedig pont a Lucky For You kutyákban tökre nincs ösztön :D :D úgyh pont jót ajánlgatsz :D

Magic Sheperd vagy Future Hope neked való kérdező ;o) Onnan jó kutyát fogsz kapni!

2014. márc. 19. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Bordermania

Hobbira tökéletes, lehet velük dolgozni, egészséges szép kutyák

2014. márc. 19. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen hobbira én is a bordermaniát ajánlanám.
2014. márc. 19. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
2014. márc. 26. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A terelőösztön azért szeretném, hogy meglegyen benne, mert szerintem minden bordernél alap lenne ez. Én a borderre mint munkakutyára gondolok, nem mint kiállítási ebre. Viszont első borderem lenne, így teljesen munkavonalút sem szeretnék.
2014. márc. 27. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!