Melyik border collie kennelt ajánljátok?
Figyelt kérdés
Olyan kutyát szeretnék, akivel lehet majd agilityzni hobbi szinten, de nagy eredményeket nem várok el tőle. A terelésre legyen meg benne az ösztön. Viszont nem kell, hogy teljesen komoly munkavonalú kennel legyen, inkább csak hobbi.2014. márc. 19. 18:31
1/7 anonim válasza:
Én még nem láttam terelő ösztön nélküli bordert.
Lucky for you
2/7 anonim válasza:
nem sok kiállítási bordert láttál akkor, kedves első.
ha inkább hobbi, akkor minek neked a terelés? értem én, hogy meg kéne lennie mindegyikben, de ma már sajnos nem ez a helyzet. agilityzhetsz hobbi szinten (akár hobbi verseny) egy show-borderrel, de azt nem garantálom neked, hogy terelni is fog. pontosan milyen szintű terelésre gondolsz? napi munka, komolyabb verseny? mert azokra egy hobbi border nem biztos, hogy alkalmas lesz.
3/7 anonim válasza:
Pedig pont a Lucky For You kutyákban tökre nincs ösztön :D :D úgyh pont jót ajánlgatsz :D
Magic Sheperd vagy Future Hope neked való kérdező ;o) Onnan jó kutyát fogsz kapni!
4/7 anonim válasza:
Bordermania
Hobbira tökéletes, lehet velük dolgozni, egészséges szép kutyák
5/7 anonim válasza:
Igen hobbira én is a bordermaniát ajánlanám.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A terelőösztön azért szeretném, hogy meglegyen benne, mert szerintem minden bordernél alap lenne ez. Én a borderre mint munkakutyára gondolok, nem mint kiállítási ebre. Viszont első borderem lenne, így teljesen munkavonalút sem szeretnék.
2014. márc. 27. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!