Kullancsot találtam a kutyámban, hova tudnám most elvinni megvizsgáltatni? (Bp.8ker és környéke)
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 19:14
1/12 anonim válasza:
metróval elszaladhattok a lehel utcai állatkórházba, ott nonstop nyitvatartás van!
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
És mekkora ügyeleti díjra számítsak?
2014. ápr. 16. 19:19
3/12 anonim válasza:
itt a honlap, van díjszabás is, de ha nem vagy biztos benne ez alapján, csörögj oda nyugodtan, megmondják!
4/12 anonim válasza:
ja, és csak este 10 után számolnak fel ügyeleti díjat, addig ugyanannyi, mintha reggel vinnéd! :)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
2014. ápr. 16. 19:21
6/12 anonim válasza:
nagyon szívesen, remélem minden ok a kutyussal! :)
7/12 anonim válasza:
Miért kell megvizsgáltatni a kullancsot?
8/12 anonim válasza:
Most találtad a kullancsot. Ilyenkor semmit nem tudnak megvizsgálni. Max beadnak neki egy Imizolt, ha kéred.
9/12 anonim válasza:
Van valami baja a kutyának? Ha nincs felesleges elvinni bárhova is. ha bármi furcsát észlelsz, bágyadt,nem eszik, stb akkor kell. Vedd ki belőle, ha még esetleg nem tetted. Felesleges a semmire elvinni, inkább adok egy számlaszámot oda utalhatod az összeget :)
10/12 anonim válasza:
Amikor én találtam kullancsot, felhívtuk a dokit. Azt mondta, hogy figyeljük. Ok nélkül nem ad be imizolt, mert azért az sem játék. Ha bágyadt, levert, nincs étvágya a kutyának, akkor azonnal el kell vinni dokihoz.
Elvileg van vérteszt babéziára, de annak is kell idő mire kimutatja a teszt. Egyelőre figyeljétek bármi gyanús spuri a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!