Mit gondoltok erről a hirdetésről? Mit jelent, hogy regisztrációs lap?
nekem a feketének valahogy nem tetszik a feje, de valszeg tényleg valami hibája van azért ennyi.. amúgy én a barnárét is keveslem a 85öt lehet érdemes lenne körbejárni a témát.
Én úgy tudom hogy inkább 100-150körül vannak
Hát nekem gyanús ez az egész... Én még mindig úgy tartom egy tenyésztő nem hirdet apróhirdetéses oldalon. Lehet hogy egy szaporító, csak felhasználta a kennel nevét. Máskülönben miért nem a saját honlapjára teszi fel az almot?
A kennel valóban létezik: [link]
De ha megnézed a képeket, akkor látod hogy az utolsó alom 2006-ban volt. Legalábbis akkor frissült utoljára az oldal. Az is lehet hogy már nem létezik a kennel, azért 2006 akárhogy is nézzük már 8 éve volt...
A legkönnyebben úgy tudod meg, hogy írsz neki, itt vannak elérhetőségek: [link] Persze nem biztos, hogy ezek aktuálisak még. Ha nem akkor írhatsz neki a hirdetésnél. Kérdezz rá mindenre ami érdekel, és arra mindenképp, hogy miért ilyen olcsóak a kutyák? Mert 85 és 50 ezer is gyanúsan kevés, szaporítós ár. Ja és persze, hogy jár-e törzskönyv hozzá, mert ha jól látom az nem írja. Minden tenyésztő ad törzskönyvet, ha azt írja hogy nem akkor egyértelmű, hogy szaporító. Törzskönyv nélkül ne vegyél kutyát!
Egy tenyésztő megengedi, hogy kiválaszd a kutyust élőben, megnézd a körülményeket és a szüleit. Nem valami teljesen más helyen adja át a kutyát hanem az otthonában
Én a helyedben keresnék egy másik kennelt. Ezek a kiskutyák valamiért nekem nem tűnnek valami egészségesnek és boldognak. Valamint amikor először rájuk néztem nem egy tipikus Labi nézett vissza rám... Különben is egy Labi ára 100-120 ezernél kezdődik... Inkább egy megbízható kennelből vegyél kutyust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!