Milyen kutyát ajánlanátok? Többi lent.
Egy családi házban lakunk,de a kert nem olyan jól elkerített,kicsi a kerítés,nagyobbat nem is szeretnénk mert az már börtön hatású.A Mecseken lakunk.Viszonylag kicsi vagy közepes kutyát szeretnénk,lehetőleg nem túl szőröset.
Sok fajtát néztünk már,de nem tudjuk még pontosan,hogy melyik lenne a legjobb.Ti milyen fajtát ajánlanátok?
(Kritizáló válaszokat kérem ne írjatok!)
Beaglet mondanám, de ha kicsi a kerítés nem jó mert elég szökősek, nagyon rossz kutyák, ettől függetlenül szeretem őket, nekem is ilyen kutyám van.
Pont ilyen az enyém :)
A 2. válaszolónak:Hát reggel és este sétáltatnánk,gyakorolni pedig akkor gyakorolnánk,tanítanánk amikor csak belefér az időbe.Minden nap egy kicsit az időtől függetlenül.(órai idő)
Természetesen foglalkoznánk vele annyit amennyi szükséges.
Ami biztos,hogy egy napba 3 sétáltatás nem férne bele,mert sokáig vagyunk suliban/munkában.
Kizárólag kint tartanátok? Mert arra a agyon rövid szőrű fajták nem jók.
Szerintem egy nem sport célú párosításból való mudi megfelelő lenne. Illetve menhelyen, fajtamentőknél is érdemes körülnézni.
Inkább benti kutyát szeretnénk,csak hát álltalába kintit szoktak ajánlani.
A benti lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!