B. A. R. F. -osok! Milyen zöldséget/gyümölcsöt adjak?
Mai menü:farhát szívvel. Milyen zöldséget/gyümölcsöt adjak?
Ezek mellé kell rizs?
Ez az első B.A.R.F.-os napunk! :-)
Köszi a válaszokat!
Legtöbbször répát és/vagy almát kap a kutya nálunk, bár azért amikor sikerül, igyekszem kicsit változatosabban csinálni. Van egy csomó korábbi kérdés arról, hogy mik azok a zöldségek-gyümölcsök, amiket nem ajánlott adni, a fennmaradók közül kedvedre válogathatsz - reszelve/turmixolva mehet neki:)
Elvileg nem kell rizs (főtt és nyers dolgokat máshogy is dolgozza fel a kutya szervezete). Én nagy ritkán szoktam pár evőkanál, fűszermentes, direkt a kutyának főzött rizst adni, mert úgy láttam jót tesz neki, de sokan nem javasolják.
Én ma zöldbabot találtam itthon,azt kapott a husi mellé. (a babot megfőztm) Amúgy nagyon szimpi ez az etetés. Az nem baj,ha reggel nagyon kevés szárazat kap,és este B.A.R.F.???
Amúgy köszönöm a segítséget! Ha vannak még tanácsok, nyugodtan írjátok le!
1. Mi volt a vicces???
Jöhetnek még válaszok!
Fokhagyma káros a kutyára?
Csak azért,mert láttam egy műsort,amibe falánk kutyáknak a menüje ez volt: rizses zöldborsós csirke szív(főtt),és ízesítésnek fokhagyma volt benne egy pici. Akkor,ha ezt megcsinálom (nyersen),zöldborsó helyett mit rakjak bele??
Köcce a válaszokat,jöhet még,mindenkit felpontozok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!