2 tacsi, az egyik az égvilágon semmit nem rágott meg, néha kapott rágcsa csontot, ésbaz elég volt neki. A másik csak a saját játékait, abból mindig volt neki elöl hagyva. 1-2-szer, mikor otthon voltam épp, megkezdte volna a szekrényt, meg ilyeneket, de egyszer szóltam csak, hogy azt nem, és onnantól nemm volt baj. Anno amùgy lelkiekben én is nagy pusztításra készültem,de látod, nem lehet tudni, teljesen egyedfüggő.
2014. ápr. 14. 11:45
12/28 anonim válasza:
Cipők,telefon töltők,lámpának a vezetéke,zsepik hát abból nagyon sok :D virágföld kikaparása a cserépből.Ha mostunk/mosunk (mai napig) akkor ugye a földre anyum szét szedi kupacokba a ruhákat, a kisdög meg a zoknikat és a bugyikat előszeretettel lopja és rágcsálja.
Illetve mostanság a radiátorról lopja a száraz kenyeret és az eddig teljesen jól nevelt kutyámat is bele rángatta a lopásba :D
A fent említett kutya egy 3 éves Havanese, a cinkostárs meg egy 12 éves Bichon Frise (aki sose tett kárt semmiben)
2014. ápr. 14. 11:51
13/28 anonim válasza:
8-as vagyok. Egyébként ez nem a méreten vagy egyéb ilyen dolgokon múlik, hanem azon, hogy mennyire lett lefárasztva a kutya mielőtt egyedül lett hagyva illetve azon, hogy mennyire stresszel egyedül.
Nálam az a taktika, de lehet tök hülyeség és eddig csak szerencsém volt, hogy első nap amikor még minden új, amikor még csak óvatosan szaglászik amikor még nem rombol még csak szokja a helyzetet akkor már pár órára egyedül hagyom és ezzel így nekik ez természetessé vált. Van ilyen, eltűnök, majd jövök. Nem volt olyan utána sem, hogy vakkantgattak volna utánam vagy még ettől is durvább dolgok. Tök nyugodtak voltak mindannyian.
2014. ápr. 14. 12:05
14/28 anonim válasza:
Semmit, mert nem hagytam hibázni. Vagyis amikor nem voltunk otthon h rászólhassunk, ezáltal elejét vegyük a negatív viselkedésnek és a rossz szokások kialakulásának, boxban volt. Kb 1 éves koráig, utána már nem kötelezően, de ő akkoris ott aludt és alszik a mai napig. Szerintem a kutya-gazda kapcsolatnak sem tesz jót ha az első időkben a kölyök folyton aztérzi h a gazda ideges rá... mert akármennyire halvérű vki azért azt kevesen nyelik be amikor mindennap szemétdombra mennek haza és azon izgulnak h vajon ma mi esett áldozatul. Jobb ezt megelőzni.
2014. ápr. 14. 12:10
15/28 anonim válasza:
a mudim egy darab telefontöltőt tett tönkre.
A bulldogok talán egy pár cipőt meg 1-2 tuját.
mindegyik az én hibám volt. Oda kell figyelni a kutyára és nem tesz tönkre semmit. Tiltani kell dolgokról és addni neki rágni valót és meg van oldva, esetleg ha szereztek egy boxot lakhelyéül az meg teljesen tökéletes. És voila kész is a nem kártékony kölyök
2014. ápr. 14. 14:45
16/28 anonim válasza:
Az én kutyim 4 honapos yorki fiu,folyamatosan rág.Kedvence a papucs ,kapott egyet ezt felismeri és ezt rágja.De mindent megkaparint ami érdekli,elrohan vele morogva ,rázza majd rágja.Kikaparja a virágföldet .A szönyeget tépássza.Van egy birkabör abbol tépked ki cafatokat és hozza oda,az nagyon vicces ,mintha fehér szakála lenne.De ha rászolunk ,akkor azt ott hagyja de rögtön talál mást.Kint az udvaron ás,tépkedi a fuvet ,növényeket,beugrott már a kertitoba is.Egésznap pörög,picit alszik majd kezdödik elölröl.Ha nem tudom magammal vinni a száritoba zárom be, van ott plédje,nincs szönyeg ,nincs növény .Soha nem hagynám magára a házban az szerintem egy kissebb fajta katasztrofa lenne :D
2014. ápr. 14. 16:05
17/28 anonim válasza:
Két dogo canariom van. A fiú nem volt nagyon rossz, csak egy kölcsön telefont rágott szét. Viszont szeret dolgokat lesz..ni. Ex párom cementjeit állandóan lesz...rta, meg egyszer anyós keltésztáját lopta el. Két napig fosott mint állat.
A lánnyal meggyült a bajom. Ő a fekhelyüket rágta mindig szét. Nagyon nehéz volt leszoktatni róla. A munkahelyen meg a paprikát zabálta fel, mindegy volt neki hogy erős vagy nem. Kicibálta a palántákat és leette róla . Viszont azt nem mondanám hogy nem fárasztottam le, pici koruk óta dolgozik mind a kettő.
2014. ápr. 14. 16:11
18/28 anonim válasza:
Látom mindenki annak a híve h hadd romboljon a kutya :DD ha Nektek erre van energiátok és pénzetek... :oP
2014. ápr. 14. 23:32
19/28 anonim válasza:
18 hol olvastad hogy a tulaj hagyja rombolni a kutyáját?
2014. ápr. 15. 00:08
20/28 anonim válasza:
Abból, h senki nem veszi elejét a rombolásnak...és inkább lepontozták azt a verziót, h amíg nem vagyunk otthon, zárjuk be, ergo ne hagyjunk esélyt neki a rombolásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!