SOS. Megorulok a bolhaktol mit tegyek?
ma 22:12
Említettem a spotont :)) Jobb, mint a nyakörv egy ágybanalvós kutyának.
tegnap 23:30
Minden spoton használati utasításában benne van, hogy fürdetés után mennyi idővel érdemes cseppenteni. Szóval, lehet és kell is előtte fürdetni, mert a bolhairtó samponnal majdnem teljesen ki lehet irtani a kutyán élő bolhákat. A védekezés meg már a spoton dolga.
Az a baj hogy ezek a nyavajások el is bújnak tehát nem elég a fekhely és társai,legapróbb sarkakat-ágy mögött,szekrényeket elhúzni és ott is írtani mert gyorsan szaporodnak.
Tudom milyen nálunk is volt szörnyű kiírtani és pokolian bosszantó főleg hogy fóbiám van minden rovartól :)
Én insecticide 2000-et használtam,ráköltöttem vagy 7-8 ezer ft-ot de egy életre megszűntek,jah és plusz frontline combo segített.
vajon eddig mivel védekeztél a kutyádnál a bolhák és kullancsok ellen ?? és ha semmivel ,akkor vajon miért csodálkozol,hogy most csípnek ?
:)
különben a lakásból sokkal nehezebb eltüntetni a bolhákat ,mint a kutyából !
a baj ,az ,hogy mostantól a bolhák petéi jelentik majd a gondot :)
nem szívesen szembesítek ,de ,ha a te kutyád, akkor tök megérdemled . a minimális elvárás egy lakásban tartott állatnál ,hogy az ember informálódik és tanul . jó kis tanulópénzt fizetsz érte :)szó szerint ,mert sokba lesz ,mire bolhátlanítod a lakást .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!