Ilyen hideg időben is tartani kell a bolháktól, ill. a kullancsoktól?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy a kutyára rátelepedhetnek, élősködhetnek rajt.
Ha igen, akkor megelőzésképpen megint kéne neki adnom Advantix cseppeket.
2010. okt. 14. 12:57
1/3 anonim válasza:
Kullancsok most élnek igazán. Majd mínuszoknál csökken az aktivitásuk, de az elmúlt évek tapasztalata alapján már télen is aktívak, ha nem is olyan mértékben, mint az őszi hónapokban.
2/3 anonim válasza:
Mindenképp!
Ahogy az első válaszoló írta -és igaza is van- ezek a paraziták nagy melegben, és a hidegben is elő-elő fordulnak, de ilyenkor, az átmeneti időben jelennek meg leginkább!
Én pont hétfőn szedtem ki egy kullancsot a kutyámból, de a előző kutyámban akkor is találtam egyszer, amikor egyébként 30 centis hó volt.
Sajnos egész évben tenni kell rájuk a riasztó cseppeket, nyakörveket.
3/3 anonim válasza:
Az én kutyámban december elején volt egy kullancs ami fertőzött volt.. karácsonykor leteperte a vírus a kutyát! sajnos figyelni kell őket és folyamatosan cseppenten, bár ahogyan én is írtam ezek a dolgok sem nyúlytanak 100%os védelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!