Tudnátok ajánlani a Brit prémiumhoz minőségileg és árban hasonló tápot?
Háát Josera, de az is inkább drágább. Ennél jobbat nem fogsz találni. De most komolyan sokallod azt a 470Ft/kg-t?
Vagy a másik alternatíva: etess nyers hússal. BARF-nak nézz utána. Ennél olcsóbb már tényleg nincs ami jó is.
Nekem fontos volt, hogy hízzon, sovány, beteg, mentett kutya lévén. Mire elkezdtem Brit Premiummal etetni, már nagyjából jól nézett ki, többet is kapott, mint az előírt mennyiség, de valahogy olyan hogy is mondjam, puhány, gyenge húsú lett tőle a kutya. A kaka is nagyon sok és híg volt, én úgy éreztem, hogy csak átment a táp a kutyán. Más kajától, pl. a Bosch-tól és az aldis Romeotól is sok a széklet, viszont a kutya masszív, tömör, van rajta mit fogni.
Valahogy így festett: [link]
Most meg így: [link]
Közben persze eltelt sok idő, a kutyus felnőtt, lehet, hogy teszünk még egy próbát a táppal, de az olcsóbb, gyengébb minőségűektől is jól fest szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!