Megeszi a zoknit, mit tegyek?
vegyél neki egy olyan játékot, ami sokkal érdekesebb a zokninál. vannak olyan labdák, aminek a belsejébe kaját lehet rejteni, az én kutyám körül megszűnik a világ ha odaadom neki.
a másik ötletem, hogy meg kell tanítani neki a "hagyd" parancsot, és ha jól csinálja jutalomfalatokkal bombázni. nem tudom eleget foglalkozol-e vele, de most van abban a korban amikor a legjobban tanítható, a legfogékonyabb a külvilágra:) nem büntetni kell, hanem tanítani, motiválni.
amúgy a szennyeskosárból a zoknit, fehérneműt a szagok miatt nyúlják le, szinte minden kutya. olyan helyen tároljátok, ami a lehető legjobban zár, pl fém vagy hasonló. a szárítóra lehet kapni ilyen külső védő szövetet, olyan mint egy szúnyogháló zsák, eredetileg azzal a céllal készült, hogyha valaki az ablakba teszi a szárítót, ne vigye a szél japánig a ruháit.
Az egyik barátnőmnek boltak ilyen problémái a kutyusával, avval a külömbséggel, hogy ő széttépte. Egyszerű a megoldás. Pár zoknit fel kell áldozni!-> 1-2 zoknit kenny be erőspistával, vagy tegyél bele fokhagymát, vagy valami számára kellemetlen ízű dolgot! 1x 2x megízleli, és rájön arra hogy nem érdemes a szájába venni.
Ha ez nem jön be, válts öblítőt. Lehet hogy az öblítőben van valami amitől finom falatnak gondolja azoknikat.
Remélem sikerül a kis garázdát rábírni a helyes viselkedésre! :) Az a lényeg hogy magától jöjjön rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!