Ti kiadnátok egy kutyáért 900-1000 eurót?
Elfelejtettem odaírni,hogy élsportoló sem szeretnék lenni a kutyával.
Munkakutyáztam,flyballoztam mentett kutyával hobby szinten.Bemutatóztunk stb.Nekem az pont elég volt,nem akartam komoly versenyeken részt venni,csak jó időtöltés volt az egész.Közben kutyás őrként dolgoztam és kerestem pénzt velük,teljesen jó volt a mentett kutya erre is.A betörő nem fog törzskönyvet kérni az őrkutyához.
Tehát ezért sem kellene drága kutya,mert nem célom a kiállításon meg tenyésztésen kívül a sport sem.
Igen, ha szukát vettünk volna, simán lett volna 1000 euró, abba is belementünk volna, de végül nem lett eladó.
Ha ennyibe kerül a kutya, amit szeretnék, akkor ennyibe kerül. Mondjuk most a fajtatiszta mellé múltkor majdnem hazavittem egy kis kuvasszerű kóbort, ha szembejön egy szimpi kóbor, tuti hazavinném.
Mi utazással együtt Lengyelországba 1500 euróra jöttünk ki. Kiállításra és tenyészteni vettük
Igen egy jó kutyát meg kell fizetni
Ez van.
igen. akkor is, ha csak házi kedvenc, merthogy nem akarok tenyészteni és világbajnok sportoló se szeretnék lenni, csak simán hobbi-sport kutya lenne.
egyszerűen azért, mert ennyibe kerül, amit szeretnék. persze lennének más lehetőségek, olcsóbb, közelebb (itthon)... de az nem az, amit szeretnék. inkább várok több időt és megszerzem a pénzt.
az meg, hogy van keverék ingyen, igaz, de az én konkrét elképzeléseimnek, elvárásaimnak nagyon nehéz lenne megfelelő keveréket találni, így menhely, fajtamentők kilőve.
Mi a búbánatért kellene egy munkakutyás sportot űzőkutyának, származási lap.
Két kutyámnak nem volt származási lapja, mégis munkakutya versenyeken vettem részt velük. Kell egy teljesítmény füzet amibe beírják az eredményt és slussz.
A származási lappal rendelkezőknek meg abba írják bele hátulra.
űző kutyának.
Nem tudom, hogy hol van a csillag amit oda kell az elejére biggyeszteni, hogy javítás.
Mert a komolyabb versenyeken pl.agilityben nem indulhat tk nélküli kutya.
Meg a speciálisan munkára tenyésztett vérvonalakban jobb eséllyel találsz versenykutyát,mint az olcsó szaporítottak között.
Csak persze nem kéne leszólni azokat,akik nem akarnak százezreket fizetni egy kutyáért,mert nem akarják kihasználni a benne rejlő plusz lehetőségeket.
Ha a gyerek lovacskázni akar,akkor normális szülő egy nyugodt hobbylovat vesz 200 ezerért,nem pedig az Overdose-t milliókért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!