Megéri 360 000 Ft egy jó szülőkkel rendelkező, kiállítási minőségű szuka kutyaért külföldről híres kennelből?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 15:16
1/12 anonim válasza:
Azért mert egy kennel hires, még nem biztos, hogy az onnan kikerült összes kölyök kiállitási minőségű.
2/12 anonim válasza:
Azt csak te tudod, megéri-e? Némely fajtánál a sokszorosát is adják egy kiválasztott kutyáért.
3/12 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy most ahogy nézegetem a kennelbéli kutyákat nem igazán tetszik az előző almok kölykei felnőttként.
2013. dec. 10. 15:22
4/12 anonim válasza:
Attól függ, mit vársz a kutyától, mit akarsz vele elérni.
Alapjáraton nekem az a véleményem, hogy olyan helyről ne vegyen az ember, ahol a kutyák nem tetszenek neki.
Ezt csak te tudod eldönteni, neked mi éri meg. Ha nem akarsz kiállításra járni, akkor pl nem biztos.
5/12 anonim válasza:
akkor meg mit vaccilálsz? Ez az Ujfunlandi ugye??? Ha nem tetszik, akkor keress más kennelt. Vannk itt Magyarországon is, és itthon még segitséget is kapsz a kutyád tenyésztőjétől.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem újjfullandiról van szó, bobtail-ről.
2013. dec. 10. 15:31
7/12 Akiteki válasza:
1200 euro. Az nem is sok egy jó kutyáért.
Nem a híres kennel a lényeg, hanem a jó törzskönyv. Ha olyan felmenők vannak benne, akiért ölni tudnék, akkor többet is megér.
Viszont itthon ne várj csodát egy külföldi bobtailtől. Megvan az ügyeletes nyerő.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán érdekel a kiállítás legszebb kutyája. Nekem nem éppen azért kell, hogy legyőzze azt =D
2013. dec. 11. 06:03
9/12 anonim válasza:
hát ha nem érdekel, akkor vedd meg, még akkor is ha nem tetszenek. Én sosem vásárolnék egy olyan kennelből kutyát, amibe egy fikarcnyi kétségem is lenne. Főleg nem ennyiért.
10/12 Akiteki válasza:
Ha nem azért kell, akkor mi másért? Ha nincs ambíció, nincs eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!