Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ugye majdnem lehetetlenség...

Ugye majdnem lehetetlenség négy óriási kutya házikosztját havi 20-30 ezer forintból kihozni? (Önjelölt sértegető kőbunkók takarodjatok a kérdésembő! Senki nem kíváncsi rátok! )

Figyelt kérdés

Ugye van az a "szabály", hogy ahol két ember eszik, ott eszik a harmadik is.

Ezen alapból kiindulva, ha nagyobb mennyiséget főzöl az alaposan odafigyelt házikosztból (hús, risz, tészta, zöldség, tápkieg vitaminok/ásványi anyagok), akkor a nagyobb mennyiség miatt lehet többet lehetne minimális pluszköltségekkel főzni belőle nekik?

2014. ápr. 8. 08:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én egy berni tenyésztőt kérdeztem és bár nem pont csak a kaja van ebben, hanem oltások, féreghajtás, bolhairtás, kaja, de évi 250 ezret mondott. A kutyasuli, a felszerelések, játékok és a váratlan orvosi költségek nincsenek ebben. Utóbbira ott a kisállatbiztosítás, amit azonban szintén hozzá kell számolni a 250-hez. Kölyökkorban pedig ennek másfélszeresével lehet számolni.

Az még lehetséges, hogy a tenyésztő nem annyira ismeri a nyers etetést, de ahogy itt olvasgattam a gyk-en, azért inkább csak aki tényleg nagyon jóban van a hentessel, az tudja lényegesen olcsóbban kihozni. Ez ügyben még esetleg érdemes átolvasnod ezeket a kérdéseket itt a gyk en. (BARF stb.) A főzés úgy tudom, nem a legjobb a kutyáknak.

2014. ápr. 9. 11:30
 32/32 anonim ***** válasza:
a barf etetés szerintem akkor éri igazán meg (csak az anyagiakat nézve), ha kicsi a kutya...de négy hatalmas testű állatnál brutális költségek lehetnek, gondolj bele:S az étel tárolásáról, fagyasztásáról nem is beszélve...tehát az is nagyon nagyon sok:S
2014. ápr. 9. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!