Automata póráz jó lenne erre a célra? (rohangálás)
Két hónapja fogadtam örökbe egy kutyust, pórázt nem nagyon ismerte, húzott, rángatott, cikázott össze-vissza.
Most már egész jól sétál, hámmal gyakoroltuk be, úgy érzem ez jobb neki mint a nyakörv.
A Margitsziget és a Városliget sincs messze tőlünk, ide többször kimegyünk egy héten és hihetetlenül élvezi :) Viszont abszolút nem behívható (ha pl. másik kutyát lát), ezen dolgozunk, de annyira látszik rajta, hogy szaladgálna... Én szoktam vele futni ilyen 50-100 méteres távokat, imádja, de múltkor majdnem pofára estem :D
Szerintetek az jó ötlet, ha beszerzek egy automata pórázt és CSAK AKKOR teszem rá azt, amikor futkorászhat pl. a réten? Saját magában is jól ellenne szerintem :)
A környékünkön lévő kutyafuttatók azért igencsak kicsik futkározáshoz :) (És tele vannak kulával.)
10 méteres szövet pórázt rendeltem neki, biztos sikere lesz. Ma kimentünk a Városligetbe és ott egy dombos részen a kicsit hosszabb pórázt raktam rá...hát nagyon élvezte, körberohangált engem meg pattogott, kicsit futottunk is, hazafele már lógott a nyelve XDDD Szerencsére több kutyással is összetalálkoztunk, úgyhogy teljes volt az öröm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!