Soroksárrol erzsébetröl valaki aki pitezik vagy harcikutyázik?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 15:44
1/9 anonim válasza:
Én harcikutyázok, általában halálra nyalja az ellenfeleit/pocakmutatva hagyja hogy lebirkózza a kölyök staffi barátnője, szóval? :D
2/9 anonim válasza:
...aki pitezik vagy harcikutyázik, annak börtönben a helye, remélem, oda is kerül!
4/9 anonim válasza:
Jaj de jó, hogy írsz! Én most szeretném elkezdeni. Ugye gyakorolhat rajtad a kutyám?
5/9 A kérdező kommentje:
na figyeljetek nagy kutyások....attol hogy valakinek a keményebb kutyák jönnek be nem azt jelenti hogy verekedteti őket ..a harci kutyák pedig egy csoport.. hagyjuk..magas..
2014. ápr. 7. 16:42
6/9 anonim válasza:
nincsen harcikutyás csoport :D kettő ambullom van. Lőrinvem lakom érdekel ? :D
7/9 anonim válasza:
Harcikutyás csoport nem létezik! Aki ilyet tesz a kutyájával, az állatkínzó.
8/9 anonim válasza:
Első vagyok, nekem kínai harcikutyám van, hivatalosan egyedül az ő nevében szerepel ez. És hogy mennyire harcikutya? Annyira, hogy kb. minden yorki meg kis padlócirkáló nekimegy, meg a lógó pofájánál fogva húzzák-vonják a haverok ő meg tűri. Ez az egész harcikutya elnevezés egy marhaság, yorki viadalt is lehet tartani, és egy pit is viselkedhet úgy mint egy kiscica.
9/9 A kérdező kommentje:
8 as mindent leirtál amit akartam:)) nem ér
2014. ápr. 7. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!