Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon erős szaga van a...

Nagyon erős szaga van a mopszomnak. Mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja nálam van, de még mindíg nagyon erős szaga van az 5 hónapos mopszomnak. Már sokszor megfürdettem, ápolom a szőrét, de nem múlik el. Tudom, hogy van egy alap szag, de neki más kutyákhoz képest sokkal erősebb.
2009. dec. 19. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Az egyik barátnőmnek westije van, és ha leül a lábamhoz, már hánynom kell a szagától.Szegényem, iszonyatos szaga van. Na most ennek a kiskutyának nyelőcsőszűkülete van, és turmixolt házikosztot meg konzervtápot eszik. A doki azt mondta nekik, hogy attól lehet! És más baja nincsen, kivizsgálták. Tehát lehet, hogy a kajája miatt van, de lehet, hogy ő ilyen.
2009. dec. 26. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem minden kutyának egyforma a szaga. Könnyen meglehet,h semmi baja nincs a kutyusodnak "csak" ilyen kis büdöske. Mi emberek sem vagyunk egyforma szagúak, van aki jobban izzad, van aki nem, van aki büdösebb, van aki kevésbé az.

Az én kistestű kutyám pl sokkal büdösebb (kutya szagúbb), mint a háromszor akkora társa. De semmi baja sincs, nem azért büdibb, mert beteg, vagy mert nem lenne gondozva.

Az etetésen egyébként nagyon sok múlik tényleg. Jó minőségű tápot adjatok neki. Ma már szinte minden tápgyártó cég készít halas tápot, sőt bárányosat is. Nézz csak fel egy webáruház oldalára, ott is megláthatod,h mennyi lehetőség van a csirke allergiás kutyák változatos etetésére is.

2009. dec. 26. 11:09
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ez szerintem az egyik legjobb,bármilyen értékű vásárlásnál ingyen szállítanak,és sok minden van.

2009. dec. 26. 13:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnézem. Azt hiszem ezért elmegyünk dokihoz, mert ennyire kellemetlen szagú kutyát még nem láttam. Ha pár óráig nem szellőztetek, és hazaérek, akkor már az egész lakásban nagyon büdi van. Ennyire nem lehet "különleges" szaga:) Az egyik legdrágább tápot eszi.
2009. dec. 26. 15:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Szóval a mopsz az egy fajta kutya? Hol vannak annak bűzmirigyei?
2009. dec. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!