Hogy tudok rávenni egy kicsit idősebb kutyát, hogy séta közben ne kakáljon?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ált. fordítva szokott lenni ez a kérdés, de még mindig kényelmesebb a kertből föltakarítani, mint kakis zacskóval a kezemben flangálni.2009. dec. 19. 13:22
11/14 anonim válasza:
Ez már azért túlzás. Miért kell minden hülyeségre ránevelni szegény kutyát?
12/14 A kérdező kommentje:
Nekem a séta az egyetlen kikapcsolódásom, és nem a kutya miatt megyek, akit mellesleg nem is nekem kéne gondoznom (de a gazdáját még annyira se érdekel, mint engem). Amikor vettük, még gyerek voltam, de már akkor is mondtam, hogy rám ne számítsanak a takarításában. Nem én kértem, és nem is az enyém hivatalosan!!! Én sose vennék magamnak kutyát!
2009. dec. 25. 16:06
13/14 anonim válasza:
Elég szomorú. Minek kellett kutya, ha senki nem foglalkozik vele rendesen, és benned egy csepp szeretet sincs, amikor sétálni viszed (mert az írásodból nem sok érzelem tűnik ki)?
14/14 A kérdező kommentje:
Aha, de mégis elviszem sétálni. sőt etetem, állatorvoshoz viszem, foglalkozom vele, pedig nem én vettem és nem is én kértem. nyilván mert annyira kegyetlen vagyok. na mindegy nem érdekel a dolog.
2009. dec. 27. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!