Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudok rávenni egy kicsit...

Hogy tudok rávenni egy kicsit idősebb kutyát, hogy séta közben ne kakáljon?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ált. fordítva szokott lenni ez a kérdés, de még mindig kényelmesebb a kertből föltakarítani, mint kakis zacskóval a kezemben flangálni.
2009. dec. 19. 13:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez már azért túlzás. Miért kell minden hülyeségre ránevelni szegény kutyát?
2009. dec. 21. 18:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem a séta az egyetlen kikapcsolódásom, és nem a kutya miatt megyek, akit mellesleg nem is nekem kéne gondoznom (de a gazdáját még annyira se érdekel, mint engem). Amikor vettük, még gyerek voltam, de már akkor is mondtam, hogy rám ne számítsanak a takarításában. Nem én kértem, és nem is az enyém hivatalosan!!! Én sose vennék magamnak kutyát!
2009. dec. 25. 16:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Elég szomorú. Minek kellett kutya, ha senki nem foglalkozik vele rendesen, és benned egy csepp szeretet sincs, amikor sétálni viszed (mert az írásodból nem sok érzelem tűnik ki)?
2009. dec. 26. 14:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Aha, de mégis elviszem sétálni. sőt etetem, állatorvoshoz viszem, foglalkozom vele, pedig nem én vettem és nem is én kértem. nyilván mert annyira kegyetlen vagyok. na mindegy nem érdekel a dolog.
2009. dec. 27. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!