Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden retriever-komondor mix?

Golden retriever-komondor mix?

Figyelt kérdés
Valaki van itt, akinek golden-komondor mixe van? esetleg ismer ilyet? A goldenem a szomszéd szabadulóművész komondorjától vemhes, kíváncsi lennék, milyenek lesznek az elajándékozni való szőrgombócok. esetleg, ha tudnátok nekem képeket linkelni, jó volna. én nem nagyon találtam. :)
2014. ápr. 4. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a jellemük nagyon másféle. Talán lesz egy jó házőrző de kissé barátságos kutya mixed. De lehet egyik másik tiszta komondor lesz jó képességekkel, a többi meg tiszta engedelmes családi kutya. Nem lehet tudni. Lesz benne fehéres sárgás színű is vagy piszkos fehér, de akár nemezes szőrű is lehet. Szóval nem lehet tudni. De még arra van lehetőséged hogy ivartalanítsd, akkor nem kell ajándékozgatni, tele van a menhely ebekkel.
2014. ápr. 4. 21:38
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! nem a menhelyre való berakásra gondoltam ajándékozás címén, és ajándékozni is csak ivartalanítva. az ivartalanítás megtörténik, mihelyst lehet.
2014. ápr. 4. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Most is ivartalaníthatod, sokkal jobb lenne mint egy újabb feles szaporulat.
2014. ápr. 4. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:
már előre megvannak a gazdik a kicsiknek. utána mindenképp ivartalanítás. most értettem meg, hogy miért is mondják, hogy ha tüzel a szuka, a kannak nincs az a kerítés, ami a helyén tartaná.. :)
2014. ápr. 5. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vissza fogják mondani. Ne haragudj, hogy ezt mondom de tapasztalat. Nagymamáméknál születtek goldik, mert nagyanyám nem fogta fel hogy NEM KELL a szukának egyszer szülnie, és rábeszélték az utcában hogy mindenkinek csak az ő kutyái kellenek. 9-ből 7 a nyakán maradt, hirtelen mindenkinek akadt valami fontosabb mint a kiskutya. Ezt csak azért mondom hogy ne ess te is ebbe a hibába, a goldenek sokat ellenek és nem fogod tudni hova tenni a kis mixeket! Meg amúgy is, ha kellene nekik kutya már hoztak volna a menhelyről...
2014. ápr. 5. 13:42
 6/7 anonim válasza:

Üdv ! :)

Kíváncsi lennék, mi történt azóta a labrador-komondor kiskutyákkal? :)

Milyenek lettek? :)

2015. okt. 27. 10:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Kicsit eltűntem a gyakoriról.

Ivartalanítás lett a vége, mindenkinek jobb így :)

2017. szept. 7. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!