Milyen személyvédő fajtákat tudnátok ajánlani és miért azt?
:D Helló! Hát igen! Egyetértek! A némejtuhász szolgalelkű és tényleg teljesen más téma. Kicsit a leírt jellemzők alapján még a kuvasz jutott eszembe. Csak hát kuvaszt lakásba én nem hozok. Bár az is igaz, hogy pár év és kertesünk lesz.
Rottin gondolkodok még.
Ja! A postásról eszembe jutott, hogy valaki ezt úgy próbálta megmagyarázni, hogy gondolj bele,a kutya azt látja, hogy egy bizonyos ember, rendszeresen jön, ráadásul matat az ajtóban-kapuban, mintha be akarna jutni (taperolja a postaládát....), így nyilván jobban utálja a kutya, ráadásul mindezzel rendszeresen próbálkozik a postás... újra és újra visszajön!!! :D:D:D úgyhogy abszolút megértem, hogy a kutyád fel van háborodva, hogy mit képzel a postás, hogy már megint macerálja a postaládádat és már megint itt van.....
Ebben a postásos elméletben lehet valami :D
Azt viszont nem tudtam, hogy lakásba akarod a kutyust, így már nem ajánlom annyira kaukázusit, egy roti jobban bírná szerintem a benti életet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!