Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen személyvédő fajtákat...

Milyen személyvédő fajtákat tudnátok ajánlani és miért azt?

Figyelt kérdés
A személyvédőt úgy értem, hogy nem simán őv fajta, hanem azon belül, amelyik alkalmasabb személy védelemre.
2014. ápr. 4. 16:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

:D Helló! Hát igen! Egyetértek! A némejtuhász szolgalelkű és tényleg teljesen más téma. Kicsit a leírt jellemzők alapján még a kuvasz jutott eszembe. Csak hát kuvaszt lakásba én nem hozok. Bár az is igaz, hogy pár év és kertesünk lesz.

Rottin gondolkodok még.

Ja! A postásról eszembe jutott, hogy valaki ezt úgy próbálta megmagyarázni, hogy gondolj bele,a kutya azt látja, hogy egy bizonyos ember, rendszeresen jön, ráadásul matat az ajtóban-kapuban, mintha be akarna jutni (taperolja a postaládát....), így nyilván jobban utálja a kutya, ráadásul mindezzel rendszeresen próbálkozik a postás... újra és újra visszajön!!! :D:D:D úgyhogy abszolút megértem, hogy a kutyád fel van háborodva, hogy mit képzel a postás, hogy már megint macerálja a postaládádat és már megint itt van.....

2014. ápr. 9. 07:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Ebben a postásos elméletben lehet valami :D

Azt viszont nem tudtam, hogy lakásba akarod a kutyust, így már nem ajánlom annyira kaukázusit, egy roti jobban bírná szerintem a benti életet :)

2014. ápr. 9. 22:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy egy éven belül kertesbe költözünk. De a kaut nem merném, mert nem ismerem... személyesen még nem is találkoztam egy kauval sem, mert azt nem számolom, hogy kerítésen belül hányat láttam. Nos időm az van még eldönteni.
2014. ápr. 9. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!