Egy 40 nm2-es lakás, vagy egy 10 nm2-es kennel jobb a kutyának?
Aki elgondolkodik azon, hogy milyen rossz egy kutyának bezárva a lakásba napközben, mit gondol azokról a kutyákról, akik egy 10-20 nm2-es kennelben élnek a kertben? Azoknak nem kisebb helyük van?... És abban a kertben, ahol a kert egyik része le van választva kerítéssel, pl. hogy ne tegyen kárt a kutya a virágokban, stb... ott vajon négyzetméterben mérve több területe van a kutyának?...
Szerintem a lakásban tartás egyetlen hátránya, hogy a kutya nem tud pisilni, és sok-sok óráig vissza kell tartani a vizeletét. Ezzel egyetértek, és emiatt én sem tartanék szívesen kutyát lakásban. De arra hivatkozni, hogy kicsi a 40 nm2, szerintem nem jogos indok...
hát szerintem egy 20 nm2-es területen sem tud futni...
amúgy csak arra szeretnék kilyukadni, hogy a kutya sem a lakásban, sem a kennelben nem tudja kifutkározni magát, ezért bármelyik helyen is van a kutya, sétáltatni kell, és kivinni megmozgatni. A kennelben/lakásban meg aludni, max. nézelődni fog... Persze az ideális egy 300-400 nm2-es szabad, füves, fás kert (nem autó és kertibútor vagy építési törmelék tároló udvar...) ahol valóban jól érezheti magát. De ilyen szép kertet talán kétszer láttam eddig életemben. Sokaknál a kert zsúfoltabb és veszélyesebb, mint a lakás...
lehet 200 m2-en is rosszul tartani kutyát és lehet 20-40 m2-en is jól tartani kutyát
totálisan nem ettől függ ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!