Milyen fajta kutyáid vannak/voltak/lesznek?
volt: egy németjuhász keverék
van: beagle, komondor
lesz: beagle, komondor és még valamilyen magyar fajta, talán erdélyi kopó
Van: Egy labrador keverék, és egy American staffordshire terrier
Volt: Nem volt kutyám.
Lesz: Amstaffokat szeretnék majd még, de nekem inkább a nagyobb vérmesebb kutyák jönnek be. Pl: kaukázusi, dobermann, Fila Braselino, cane corso, nápolyi masztiff.
Volt:pitbull és sztáfford keverék(baba),pitbull(doki),8 pitbull kiskutya(a kedvenceimnek a nevei Donna,Mex,Pábló.sztáfford(liza),1 keverék kutya(béni),2 sztáfford kiskutya(nem volt nevük),1 keverék kiskutya(tappancs),
Ezek közül eladtuk:a 8 kiskutyát,Lizát,sztáfford kiskutyákat.
Elcseréltük:Babát Dokira,lizát a 2 sztáfford kiskutyákra.
Kaptuk ingyen:Babát,Lizát,Bénit,Tapancsott.
Meghalt:Béni,Tappacs
Van:Tacskó(villám),Palotapincsi(pamacs)akinek most a lába megsérűlt.
Szeretnék:Yorkit.
és nem egyszerre voltak a kutyák ezek mióta megszülettem azóta volt ennyi kutyánk.Egyedül egsszerre a 2 sztáfford kiskutya volt,Meg a 8 pitbull.De a többiek már külön voltak.Az első kuttyánk Béni volt.Asztán jött villám.ÉS ő azóta is velünk van de már öreg:(
Van: ónémetjuhász, yorki (kan mindkettő)
Szeretnék majd: Rottweiler (szuka)
Volt: 3 keverék kutya akiket az utcáról szedtem össze (de már nem nálam vannak)
Van: Német juhász (Rex:10éves kan)
Pincsi (Rocky:1éves kan)
Lesz: 2010 áprilisában Amerikai Staffordshire Terrier (Zeusz lesz a neve vagyis kan)
Ezen kívül tetszik még: Dobermann,Rottweiler,Dán Dog (de biztos hogy lesz Német juhászom is még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!