Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyáid vannak/vo...

Milyen fajta kutyáid vannak/voltak/lesznek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 09:08
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
72%
Keverék (1) és törpe uszkár (2, anya és lánya)
2009. dec. 28. 20:20
 52/60 anonim ***** válasza:
100%

volt: egy németjuhász keverék

van: beagle, komondor

lesz: beagle, komondor és még valamilyen magyar fajta, talán erdélyi kopó

2009. dec. 28. 20:36
 53/60 anonim ***** válasza:
100%

Van: Egy labrador keverék, és egy American staffordshire terrier

Volt: Nem volt kutyám.

Lesz: Amstaffokat szeretnék majd még, de nekem inkább a nagyobb vérmesebb kutyák jönnek be. Pl: kaukázusi, dobermann, Fila Braselino, cane corso, nápolyi masztiff.

2009. dec. 28. 22:32
 54/60 anonim ***** válasza:
44%

Volt:pitbull és sztáfford keverék(baba),pitbull(doki),8 pitbull kiskutya(a kedvenceimnek a nevei Donna,Mex,Pábló.sztáfford(liza),1 keverék kutya(béni),2 sztáfford kiskutya(nem volt nevük),1 keverék kiskutya(tappancs),

Ezek közül eladtuk:a 8 kiskutyát,Lizát,sztáfford kiskutyákat.

Elcseréltük:Babát Dokira,lizát a 2 sztáfford kiskutyákra.

Kaptuk ingyen:Babát,Lizát,Bénit,Tapancsott.

Meghalt:Béni,Tappacs

Van:Tacskó(villám),Palotapincsi(pamacs)akinek most a lába megsérűlt.

Szeretnék:Yorkit.

és nem egyszerre voltak a kutyák ezek mióta megszülettem azóta volt ennyi kutyánk.Egyedül egsszerre a 2 sztáfford kiskutya volt,Meg a 8 pitbull.De a többiek már külön voltak.Az első kuttyánk Béni volt.Asztán jött villám.ÉS ő azóta is velünk van de már öreg:(

2009. dec. 28. 23:11
 55/60 anonim válasza:
100%
Egész életemben min. 3 szuka Rottweiler volt otthon...:D
2009. dec. 29. 10:41
 56/60 anonim ***** válasza:
72%
Az első kutyusom egy tacskó keverék volt, neki lett párszor kölyke,keverékek,mindet imádtuk. Aztán volt bernáthegyim (ő sajnos nemrég elpusztult,már öreg volt). Most két német juhászunk van, de még szeretnék valamilyen szobakutyát,még nem tudom milyen fajtát.
2009. dec. 29. 13:39
 57/60 anonim ***** válasza:
100%

Van: ónémetjuhász, yorki (kan mindkettő)

Szeretnék majd: Rottweiler (szuka)

2009. dec. 29. 14:46
 58/60 anonim ***** válasza:
46%
13:39 én a palotapincsit ajánlom.Szobatiszta és nagyon szerető kutya.Nagyon jó kutyus.
2009. dec. 29. 14:53
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

Volt: 3 keverék kutya akiket az utcáról szedtem össze (de már nem nálam vannak)

Van: Német juhász (Rex:10éves kan)

Pincsi (Rocky:1éves kan)

Lesz: 2010 áprilisában Amerikai Staffordshire Terrier (Zeusz lesz a neve vagyis kan)

Ezen kívül tetszik még: Dobermann,Rottweiler,Dán Dog (de biztos hogy lesz Német juhászom is még)

2009. dec. 29. 15:32
 60/60 anonim ***** válasza:
Majd egy olyan, nagy termetű kutyát szeretnék, ami kuvasz kan és komondor szuka keveréke. Ez a jobbik változat a két fajta összepárosításánál (persze nem lehet rossz a fordított változat sem), nagyon sok jót hallottam az ilyen keverékről, a két fajta jó tulajdonságai egyesülnek benne. Van egy finánc ismerősöm, akinek ilyen kutyája van (fiúkutya). Ugyan a sajátja, de a parancsnoka engedélyezte számára, hogy Felséget (Felség a kutya neve, amire 85 kilós súlya miatt méltán rászolgált) használja kábítószer kiszagolására, ugyanis szaglóérzéke még a németjuhászénál is jobbnak bizonyult. Küllemét tekintve a kuvasz-testalkat dominál benne, nincs annyira robusztus, mint a komondor, és a szőrzete sem nemezes; hosszabb, mint a kuvaszé, de rövidebb a komondorénál, és nem loncsos. Egyébként ismerősöm kiváló házőrzőnek tarja, beengedi az idegent a portára, de ki már nem!
2009. dec. 31. 05:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!