Nagyon nehéz döntés, szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van előjegyzésem az egyik kennelben egy kiskutyára, aki még nem született meg(kb 140 ezer lesz). Viszont találtam egy másik kennelt ahol a kutyus már 3 hónapos, megkapott majdnem minden oltást és elhozhatnám 100 ezer forintért.
Szerintetek maradjak annál a kennelnél amit kinéztem, vagy vegyem meg a 3 hónapos kiskutyát? -Golden retriever
2014. ápr. 2. 21:12
1/5 anonim válasza:
Ha maradsz az eredeti kennelnél, akkor talán megengedik, hogy látogasd a kutyust. Csodálatos érzés, ha a megszületése utáni pár naptól megfigyeled, hogy növöget, mígnem hozzád kerül.
Mindenesetre azt ajánlom, menj el a másik kennelhez és nézd meg ezt a 3 hónapos kutyust, és ha azt érzed, hogy ő az, akit kerestél, ne habozz. De ha nem, maradj az eredeti tervednél.
2/5 anonim válasza:
Nézd meg a 3 hónapos kutyust élőben is, szerintem érezni fogod, hogy ő kell-e neked. :-)
5/5 anonim válasza:
Sokmindentől függ. Mi a célod a kutyával? Kiállítás/sport/munka vagy csak kedvencnek kell? Láttad már a 3 hónapos kicsit? Ha mindkettő ugyanannyiba kerülne és mindkettőt azonnal elhozhatnád, melyiket választanád? Mit tudsz a két kennelről? Elbeszélgettél a tenyésztőkkel hosszasan, és más kutyások mit mondanak róluk? Ezeket gondold végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!