Értelmes kutyások! (Sippara, akumi, little red, többiek) Mi a jobb döntés?
Nos,a kérdés "nehéz",legalábbis nekem,nem tudom mi lenne a jó döntés.Nagyjából egy hullám hosszon vagyunk,ezért érdekel főleg a ti véleményetek.
Párom munkatársának a testvére hozott le egy alom staffot.Tipikus mezei szapi,nincs mit ragozni rajta.
Most jött a kérdés,hogy szeretnénk-e kutyát tőle?
(Nyilván nem)
Viszont,amennyiben nem mi visszük el,egy kedves kormos honfitársunk már toporog érte,hogy milyen jó lesz edző kutyának...
A mi döntésünkre várnak.Mi a helyes lépés ebben az esetben?
A kedves tulaj simán odaadja a cigónak is,csak vigye valaki...
2 napunk van válaszolni,ha mi nem visszük,akkor megy a cigókhoz..:S
Egyéb körülményeket nem tudok,csak annyit,hogy már nem olyan kicsik, 6 hónaposak.
Nyilván van esély arra,hogy folytatja a sorozatgyártást,de így hogy az orrom előtt van a dolog,bűntudatom van,hogyha hagyom elveszni.Annak ellenére,hogy egy gyökér kötsög az illető.
Ja,és csak az oltásokat kéne kifizetni.(Itt meglepődtem,hogy van neki olyan?:O)
Sem a tulajt sem a kutyát nem láttam még életemben sem.Szal nem ismerem egyiket se.A kutyába beleszeretés nekem 3 mp alatt megvan,és a fajta sem idegen,mert van már egy amstaffunk (ő törzskönyves) ivartalanított kan.
Képet kaptunk róla,amikor még 8-10 hetes volt,mostani kép nincs.
Állítólag 3-an vannak,és jelenleg 6 hónaposak,oltás áráért vihetjük,a másik kettőnek már van gazdája.
Őszintén kutyát nem terveztünk mostanság,mert én egy kiállítási minőségű német dogra vágyom és gyűjtök is:)
De most dilemmázok nagyon.
Én sem vagyok a felsoroltak között, de ez a kérdés megfogott, nem hagy nyugodni. Nem vagy könnyű helyzetben, és nem is cserélnék most veled. Egyetértek azzal a válaszadóval aki azt mondta ennek a kiskutyának csak egy élete van. Valaki olyan akarja aki feltehetőleg kutyát harcoltat, ez a kicsi pedig gyakorló kutyus lenne. Nekem is van szapis kutyám, nem könnyű dolog. Én vele, általa értettem meg mi a különbség mivel nem a legtökéletesebb az egészsége. Ha teheted hozd el akár ideiglenesbe, vannak szervezetek akik esetleg tudnak segíteni végleges gazdihoz jutatni. Itt sajnos megint nincs jó döntés, de még talán helyes döntés sincs, csak a szívnek és az észnek esetleg a lelkiismeretnek a csatája.
Én azt hiszem elhoznám, a többi pedig kiforná magát. Nállam maradna-e vagy gazdit keresenék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!