Mit gondoltok, szép a kutyusom?
Figyelt kérdés
Először is leszögezném, hogy csak kíváncsi vagyok a (kulturált) véleményetekre, és nyilván akkor is imádnám a kutyusom, ha minden bizonnyal ő lenne a világ legocsmányabb ebe. Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi, nem baj, ha negatív, csak ne legyen sértő. Köszönöm :)
2014. ápr. 2. 20:58
11/31 Imola Ágnes válasza:
Nagyon tetszik:) Légy nagyon büszke rá.
12/31 Firestorm válasza:
Szép kutyus és a nyelvéből ítélve csaucsau keverék lehet :)
13/31 anonim válasza:
Nagyon bájos pofija van :) Szépek a szemei, a fülei, a nózija, és a szőre is nagyon selymesnek tűnik.
14/31 anonim válasza:
Szép, bár más az ízlésem, de aranyos kutya. Nagyon huncut a tekintete :)
15/31 anonim válasza:
Kedves, bájos, helyes, szép küllemű kutyád van!:)
16/31 anonim válasza:
"rókakutya" :D
nekem tetszik, szerintem szép!
17/31 anonim válasza:
Jaaj, cuuuuuuki! :))
Kicsit nagy fülei vannak a fejéhez képest, de nagyon bájos eb, és gyönyörű a szeme.
18/31 anonim válasza:
Nagyon cuki. Annyira edes kiskutyad van.
Nagyon szep egyebkent.:-)
19/31 anonim válasza:
Azok a szemek :)Nagyon szép a kutyusod!!
20/31 anonim válasza:
Keverékek között szép! De nem is azt mondanám hogy szép hanem inkább azt hogy aranyos. Nekem is keverékem van, bár ő átlagos, vannak tőle szebbek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!