A francia bulldog tapasztalataitok szerint hány napra fial?
Van egy vemhes francia bulldogom, és kíváncsi lennék tenyésztők véleményére, hogy ez a fajta általában hány napra szokott fialni? Ki szoka húzni egészen a 63. napig?
Várom tapasztalataitok! Veszekedősek kíméljenek!
Értek a kutyákhoz, már jópár almot felneveltem, de még francia bulldog almom nem volt. Ez lesz az első, és olyanok véleményét kértem, akik már túl vannak jópár almon francia bulldognál.
Ugyanis igaz, hogy 63 nap az átlag kutyáknál, de ez fajtánként is változhat! Nekem eddig mopszok voltak, ők rendszeresen 64-65 napra szültek, és kíváncsi lennék hogy a bullik is ennyi időre fialnak-e általában, vagy inkább korábban szoktak.
Amúgy ne aggódjatok, állatorvos elérhető, rendszeresen látogatjuk is, úgyhogy normális ellátást kap ez a kutyám is természtesen.
Minden kutya más!!!
Ez egy olyan hülye kérdés hogy az hihetetlen !
Nem gondolod komolyan ??
Nekem volt már nem egy alom Franciám , no de én már 7 éve foglalkozok velük , és tenyésztőnek hívhatom magam , mivel csak Tk-es , tsz-és kutyáim vannak , a piciket is származási lappal , chippel , oltási kiskönyvvel , kölyökcsomaggal adom el !
De ha eddig Mopszal fogalalkoztál miért kellett befedeztetni a Franciát ??
Nem is értem meg az ilyen embereket !
Ezek a fajták 90 % -ban császárral ellenek , nagyon sok a keverék kutya , vagy a Standardnak nem megfelelő .
Hála a kedves szaporító kollégáidnak !
Egy eltorzult fajta lett a Francia bulldog !
Ahogy már leírtam minden kutya máskor ellik , de szépen vegyél egy könyvet és olvasgass , ne várd a szádba a sült galambot !
Eladhatalan a Francia bulldog /már akinek / Akkor mi értelme van hogy vemhesítetted ?? Semmi jó ,nagyot buksz majd rajtuk ... és többet nem lesz kedved gyárost játszani! 20-30 ezer ft ért is kapni már ... többért te sem tudod majd eladni !
Rogyásig van a piac !!
De te tudod, És persze a császár sem olyan hűű de jó érzés a kutyának !
Természetesen ezzel nem megbántani akartalak !
De ez így van ! Édik meg minden .... de ez nem játék !
Ha pénzt akarsz belőlük , mert azt akarsz , külömben nem lett volna már JÓ PÁR Mopsz almod ... nem fog menni , lent van a piac a béka feneke alatt !
Remélem azért ennek a mostani alomnak megadsz mindent , és nem kereskedők kezébe fognak kikötni !
Tulajdonképp megértem a kirohanást az utolsó válaszoló részéről. De én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e valami más tapasztalat, mint ami eddig nálam volt... Semmi rosszat nem akartam ezzel, és megmondom őszintén, hülyének sem érzem magam! Vannak olyan fajták, amik eltérnek az általánosan elfogadottaktól, ezért tettem fel a kérdést! De úgy látom fölösleges volt!
A császárral meg ne is haragudj, de teljesen tisztában vagyok, ha nem lenne igazi francia, akkor talán nem lenne császáros.
Ja, és igen, szaporító vagyok, viszont nem kereskedőknek termelek, hanem ausztriában, németországban szoktam a kölyköket hirdetni, és ott adom őket családokhoz! Mert sajnos magyarországon nem lehet normálisan kutyát eladni! Eddig 2* adtam itthonra kutyát, mert azokban a vevőkben megbíztam!
A mopszokkal meg azért nem foglalkozom már, mert öregek, többet nem akarom őket elletni, ettől függetlenül itt vannak nálam, mert szeretem őket, és ennyi tisztelet kijár nekik, hamár hozták a pénzt!
A francia az új szerelem, beleszerettem, és nem érdekel, hogy lement az ára egyáltalán! Pláne, hogy itthonra nem hiszem hogy adok el belőlük! Ha meg mégis, akkor a 20 ezer is 20 ezer, ha lesz rajtuk 5 ezer nyereségem, én már akkor is elégedett vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!