Szerintetek ez nem felháborító hogy lehet egyáltalán nulla utána nézéssel egy ilyet le adni?
Én egyszer próbáltam ki a súlyhúzást az amúgy idegrendszeri problémás bullterrieremmel.
Akkora stressz és kínzás volt szegénynek,hogy alig tudtam elrángatni onnan.Felugrott a súlyhúzó kocsira,hívta a többi kutyát játszani.Nem akart eljönni onnan.Sajnos messzire költöztünk,úgyhogy nem tudunk járni.
Én is állatvédő vagyok,egyedül egy olyan faluban,ahol gyilkolják a kóbor kutyákat.Ehhez képest nekem van az előbb említett bullterrierem.
Ilyen alapon a ló se húzzon kocsit,sőt ne is üljenek a hátára,mert az biztos rossz neki.Ha túlzásba viszik,rossz.Ha normális keretek közt,kímélő módon használják,nem rossz.Ugyanígy van a kutyák súlyhúzásánál is.
Az agility,őrző-védő stb.mennyivel kevésbé rossz a kutyának?Azok ellen érdekes módon mégsem ágál senki.
Jó látni olyan kutyákat, akikkel nem csak az alapvető etetés-sétáltatás szintjén foglalkoznak.
Ezekkel a riportokkal pedig az a probléma, hogy általánosítanak és az egyébként is "okoskutyások" még jobban megerősítve tartják magukat abban a hiszemben, hogy no lám milyne jó gazdi vagyok, nem "kínzom" a kutyám holmi sportokkal....
Szerintem valóban felháborító, hogy nem tudsz helyesen írni!
le adni=leadni
állat kínzás=állatkínzás
mint ha=mintha
Meg ez a mondat is szuper! "AZ állatorvos hiába mondja hogy egészséges a riporter azért mást hozz ki belőle."
AZ állatorvos hiába mondja hogy egészséges a riporter? Mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!